FestungGlogau Napisano 21 Marzec 2008 Autor Napisano 21 Marzec 2008 Witam Jak w temacie mam pytanko czy waro w tych miejscach szukac???Pozdrawiam Adrian
fraser Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 znam miejsce po starej leśniczówce i starych zabudowaniach :)
FestungGlogau Napisano 26 Marzec 2008 Autor Napisano 26 Marzec 2008 WitamMozna jakies fajne fanciki w miejscach kolo ruin?Pozdrawiam Adrian Chcialem ci priva wyslac ale nie dziala :(
Swiety82 Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 fraser możesz podać mniej więcej jakieś namiary?
fraser Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 maila zmieniłem ;)... teraz piszcie na przemo.k@orange.pl lub gg 3483246...posiadam mapę poniemiecką żar i okolicy z budynkami któreych dziś już nie ma... znajomy mojej teściowej mówił mi że obecnych lasach wokół Złotnika i Lubomyśla kiedyś walki były... pozdro
fraser Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 priv już powinien działać... dokonałem niezbędnych zmian :)
boysss Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Mowia ze nie ma pustych miejsc,wszedzie warto szukac-choc ja uwazam ze gdzie indziej jest wiecej fantow niz koło Żar; tak jak inni uwazaja ze jest ich wiecej gdzie indziej niz tam gdzie mieszkaja.Najlepiej samemu sie o tym przekonac,tłumaczenie ze jest inaczej i tak nic nie da-prawda?Wiec zycze powodzenia i pozdrawiam :)
Swiety82 Napisano 13 Kwiecień 2008 Napisano 13 Kwiecień 2008 Fraser Jeśli chodzi o złotnik to namierzyłem tylko linie radzieckie/resztki okopów, ale jesli możesz mniej więcej powiedzieć gdzie były stanowiska niemieckie to będę wdzięczny, Pozdrawiam!
fraser Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 no to mozemy któregos ładnego dzionka wpaść w wir grzebania w glebie :)... dam znać na priv kiedy dokładnie bede w żarach, bo długi weekend mam troche spierdzielony w robocie :(, pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.