wardyntw Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 Słuchajcie... Chciałbym kupić sobie jakiś wykrywacz, ale zielonego pojęcia nie wiem jaki?! Wcześniej zbierałem porcelane. A teraz chciałbym się zająć monetami, militariami. Interesuje mnie wykrywacz do 800zł (bo na razie tyle moge na niego poświęcić). To co mi proponujecie??
mlody00 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Na militarke proponował bym ci HS-3. ma genialny zasięg. poczytaj sobie o tym wykrywaczu są różne wątki na forum wystarczy ze wpiszesz w wyszukiwarke hs-3 lub smętek. pozdrawiam.
kruk1 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Kup sobie jakis uzywany Tesoro na allegro widzialem fartowne wykrywacze juz dwa modele poznalem osobiscie warte dobrze sie spisuja w praktyce
kundzio11 Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Poczytaj na forum,na pewno coś dla siebie znajdziesz.Jeśli na militarkę kup sobie smętka.Mój kumpel go ma i bardzo go chwali.
dzieci3 Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Minelab ew.Garrett łączą obydwa zainteresowania.Warto doskładać.Whites 6000 Di Pro kumpel na nim pracuje,zazdrościć by wypadało,ale nie wypada.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.