Skocz do zawartości

jestem nowy

bos4113

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam jestem nowy w tej branzy niedawno wybralem sie do przewozu w lubuskiem niedaleko przejscia granicznego w miejsce w ktorym kiedys moj wujek znalazl kilka srebrnych monet tzw, groszy waclawaII i o dziwo z wykrywka znalazlem ich tam okolo 40 sztuk w ladnych stanach byly w czyms w rodzaju sakwy ale rozsypala sie. po tygodniu wybralem sie w okolice potoku za przewozem w miejsce w ktorym wiem z opowiadan duzy folwark za niemca teren jest naprawde piekny i co wykopalem mase porcelany mozdzierz sztucce szklo mase srebrnych monet chyba pruskie ale dopiero je wyczyszcze j
jesli ktos jest chetny wybrac sie ze mna to zapraszam
  • 6 months later...
Napisano
stedke zachowuj się :) z tego co ja wiem to przewóz przetrzepany ale możliwe po drugie teren o którym piszesz dziewiczo dziki :) byłem kiedyś na sobolicach i co wielkie g.... hehehe okopów od cholery ale pustych ale ja tam mogę się wybrać jak coś daj cynka (hmmm a może tyś policjant i chcesz zwiekszyć sobie wykrywalność jeśli tak to nie pisz hehehe pozdrawiam )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie