yarek Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 WitamJa chyba w weekend odpadam.Poczytajcie sobie : http://www.anszyd.webpark.pl/zaraniemiasta.htmPozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 no zapowiada sie ciekawy teren :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Planuje ktoś jakiś wypad jutro??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 gojgoj to sreberko to 4 grosze pruskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Gojgoj wrzucisz fotke sreberka? czy ja mam wciepac?;]Panowie co z weekendem majowym???Wajcha jak tak kucie betonu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Witam ja ze siwym planujemy w czwartek gdzies smignac jest ktos jeszce chetny ??? planuje jechac na militarke w miedzy zorami a rybnikiem miejscowosci nie bede podawal bo wiecie jak to jest :) pozdro Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 pisze sie od razu po robocie czyki ok 8 rano:D:D:D!!!jak ja kocham militaria:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 oki tak i tak wyjazd bedzie gdzies o 10 bo wiesz jak to jest po majowce hehe :) i nie tylko ty kochasz militarke ja tak samo :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Sreberko Gojgoja;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 .PS. Yarek schowaj sobie taczke do garazu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 witam wybiera sie ktoś na kopanie w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 w niedziele raczej nie ale w sobote mozemy jechac, pasuje Ci Gojgoj?a Wajcha jak z Toba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Witam. Panowie koszulki sa juz u mnie w domQ, kto chce to moze odebrac osobiscie a jesli nie to przy najblizszym spotkaniu na wykopkach ja dostanie:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Witam ja w ten liket odpadam bo moja ma 18mnastke :D:D i wiadomo %% hehe a po ta koszulke przyjade tak jak ci gadalem :) a i foty wciepnij co bylismy w czwartek :) pozdro Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 majowy weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 mój kubeczek z czwartku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 pierscionek isia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 fotki z wczoraj, nic ciekawego nie wyszlo, ja kilka moneciakow, klamerke od munduru podtrzymującą pas z 1 wojny i kupe kulek szrapnelowych, wajcha i gojgoj podobnie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 kolega jastrzebiopodobny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ladna plomba kk;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Witam no suchy koszulki ladne :)a w niedziele jakis wypadzik robimy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.