suchy ss Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Witam. Panowie kto sie pisze na wypad w okolice Nysy?termin jeszcze do dokladnego ustalenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 No ja się piszę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 A ja mam tam rodzinkę, także pewnego wujka, który był w AK, ale to dłuuga historia. Dowiem sie gdzie można by tam pokopać, żeby nie jechać w ciemno, chyba że suchy masz już jakąś miejscówkę na oku ;> ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 jak daleko do nysy i kiedy ten wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 ja tez bym z mila checia pojechal tylko jakis kakretny termin :) a tobie kuba co ci tam wyszlo na tym podkarapaciu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 aha jak mozesz to wciepnij jakies foto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Posiałem gdzieś kabel od aparatu ale postaram sie do weekendu poszukać, ew. porobię telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 oki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 No fanciki ladne ;) kurde zawaliles bo bysmy dali go do muzeum i jakos by szlo go zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 mamy namiary ze siwym kolo goczalkowic kto jest chetny w sobote jechac ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 WitamPanowie piszemy w nowym wątku na majPs. może raczej wypad w niedzielęPozdrawiamPs.2. Trzeba wyjść w kupie w koszulkach teamowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 panowie to kiedy ten wyjazd w sobotę cz w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 No Panowie kiedy wyjazd w sobotę czy w niedziele albo można też zrobić w oba dni??? :):):) a ty SuchySS jak myślisz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalima Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Witam Was!Przedstawiłem się w dziale integracyjnym, ale może tu będzie prościej - proszę o info gdybyście organizowali jakiś wypad, albo mieli czas i ochotę odpowiedzieć na kilka pytań - moje gg 1548040PozdrawiamKali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.