danieloff Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Niestety, nie zdążono jej wybić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 No wymarzona, też mam polską blaszkę tylko szkoda że replikę.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Jasne nie ma problemu.maila sprawdzam co jakiś czas.Napisz.Złotko dzisiaj takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 kamyk.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Szrocik z trawnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Informuję, że jest już LATO !!! W Radiu jak co roku hardcorowa audycja Lato z Radiem, więc czas założyć wątek LATO 2008. Ja nie założę, bo na rezie nie mam co wklejać, może po weekendzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.