domini Napisano 15 Marzec 2008 Autor Napisano 15 Marzec 2008 Jak w temacie, trafił mi sie dzisiaj taki karnisterek, prosze o kilka słów na jego temat, czy jest on popularny?
domini Napisano 15 Marzec 2008 Autor Napisano 15 Marzec 2008 Jak w temacie, trafił mi sie dzisiaj taki karnisterek, prosze o kilka słów na jego temat, czy jest on popularny?
domini Napisano 15 Marzec 2008 Autor Napisano 15 Marzec 2008 Tak prezentuje sie w całości, i ma takie logo.Pozdrawiam,Domini
vojtaz2 Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 ja mam taki sam, tylko że z drugiej strony jest napis wehrmacht
HD1940 Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 To typowy niemiecki kanister. Najczęściej trafiają się z napisem na dole wehrmacht". Ten miał cywilne przeznaczenie. Mam kilka sztuk z różnych lat, tego wytwórcy również. Niestety nie znam jaki to zakład.
Pytanie
domini
Jak w temacie, trafił mi sie dzisiaj taki karnisterek, prosze o kilka słów na jego temat, czy jest on popularny?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.