latający holender Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9761779&rfbawp=1205588910.358&ticaid=1588f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 To jest fajne w naszej pasji że posprzątaliśmy z takich rzeczy trochę ten kraj,i takich sytuacji pewnie jest dzięki nam mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Ale dzieci mają pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Do latający holender : szkoda tylko, że nikt tego nie docenia.pozdroP.S.Zbyniek, wysłałem Ci e-maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 dzieki nam mozna by oczyscic kraj z jeszcze wielu niewypalow , ale niestety prawo mamy takie ze wykopany niewypal lepiej zakopac niz zglosic........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Szkoda dzieciaka, co w wieku 12 lat mógł wiedzieć o pociskach? Zastanawiające jest skąd miał ten pocisk, tego nie napisali. Bo mam nadzieję że to nie robota jakiegoś pseudoeksploratora, który wykopał i zostawił na wierzchu to dziadostwo...ps. tak jeszcze patrząc na wiek dzieciaka, ja w jego wieku znalazłem ze znajomymi granat w rowie, jeszcze na drewnianym trzonku (niemiec???), i żadnemu z nas żadna głupia myśl nie wlazła do głowy, żeby to nawet ruszać, ale wtedy nie było MOH i Call of Duty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.