Skocz do zawartości

Megagaleria!!

Gambit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widzieliście nowe galerie autorstwa Darka? Nie ma to jak wejście z wielkim hukiem... jak tak dalej pójdzie to za tydzień będzie 2000 fotek w galerii...

Biedny Bocian... :) Chyba mu ręce opadły jak to zobaczył...
Napisano
Megaodlot!!
Zdjęcia są superanckie. Gratuluję.
Czy tam siedzi wojsko, że są niedostępne??
Napisano
Gdzie to jest i czy można ten objekt zwiedzać?
Napisano
No jak to gdzie: ZACHEM Bydgoszcz. Przynajmniej tyle ze zdjęć wyczytałem.
Napisano
Fi, Krzystkowice to nie jest Bydgoszcz, choć wszystko wygląda bardzo podobnie. Do dawnych zakładów DAG w Bydzi nie wejdziesz z kilku powodów. Najważniejszy to taki, że z Zachemu wydzieliła się spółka Nitrochem, która robi dla wojska:))
A stare poniemieckie obiekty są duże, ładne i puste. Można je obejrzeć pod warunkiem sforsowania podwójnego drutu kolczastego i godząc się na ew. postrzał.
pozdr
Wojtek
Napisano
Tak, 30 km od Zielonej Góry. Po wojnie przejęła to armia, nie wiem jak jest teraz. Zobacz
http://habbit.w.interia.pl/krzyst.html
ps.
hehe, Witkowski odkrywa" jeden z obiektów w trzeciej części Supertajnych..."
Napisano
Bocian, czekam z niecierpliwością, to chyba nie te fotki, co już były publikowane?:)))
ps. Nie napisałem, że są iedostępne", sugerowałem, że nie można tam wejśc z marszu:)))
Pozdr
Napisano
I tak niemcy budowali swoją potęgę. Rękami więźniów. A potem się mówi, czego to oni nie mieli i jakie nowoczesne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie