Gambit Napisano 9 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2002 Widzieliście nowe galerie autorstwa Darka? Nie ma to jak wejście z wielkim hukiem... jak tak dalej pójdzie to za tydzień będzie 2000 fotek w galerii... Biedny Bocian... :) Chyba mu ręce opadły jak to zobaczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 Megaodlot!!Zdjęcia są superanckie. Gratuluję. Czy tam siedzi wojsko, że są niedostępne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 Gdzie to jest i czy można ten objekt zwiedzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 No jak to gdzie: ZACHEM Bydgoszcz. Przynajmniej tyle ze zdjęć wyczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipiec 2002 Share Napisano 10 Lipiec 2002 Fi, Krzystkowice to nie jest Bydgoszcz, choć wszystko wygląda bardzo podobnie. Do dawnych zakładów DAG w Bydzi nie wejdziesz z kilku powodów. Najważniejszy to taki, że z Zachemu wydzieliła się spółka Nitrochem, która robi dla wojska:))A stare poniemieckie obiekty są duże, ładne i puste. Można je obejrzeć pod warunkiem sforsowania podwójnego drutu kolczastego i godząc się na ew. postrzał.pozdrWojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipiec 2002 Share Napisano 10 Lipiec 2002 Te między Żarami, a Zieloną Górą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Lipiec 2002 Share Napisano 10 Lipiec 2002 Już dzisiaj wieczorem kolejna megagaleria tym razem z iedostępnych" zakładów DAG w Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipiec 2002 Share Napisano 10 Lipiec 2002 Tak, 30 km od Zielonej Góry. Po wojnie przejęła to armia, nie wiem jak jest teraz. Zobaczhttp://habbit.w.interia.pl/krzyst.htmlps.hehe, Witkowski odkrywa" jeden z obiektów w trzeciej części Supertajnych..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipiec 2002 Share Napisano 10 Lipiec 2002 Bocian, czekam z niecierpliwością, to chyba nie te fotki, co już były publikowane?:)))ps. Nie napisałem, że są iedostępne", sugerowałem, że nie można tam wejśc z marszu:)))Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipiec 2002 Share Napisano 10 Lipiec 2002 I tak niemcy budowali swoją potęgę. Rękami więźniów. A potem się mówi, czego to oni nie mieli i jakie nowoczesne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.