bjar_1 Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 Proszę o pomoc w identyfikacji tego gadżetu. Spotkałem się z wersją ,że jest to jakis typ nakładki przeciwpoślizgowej na gąsienicę (ale czy nie jest to za małe?) Jeżeli to prawda to proszę o info na jakich pojazdach to montowano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Luty 2004 Autor Share Napisano 6 Luty 2004 Mam juz tego kilkanaście sztuk ,w sumie zawsze to wykopuję.Pomyślcie ,gdzie takie coś widzieliście.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 Naprawdę nie spotkaliście się z takim cosiem" na niemieckich pozycjach czy na miejscach bitew z 1945 roku?Ja mam juz tego kilkanaście sztuk.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 A ten detal też już gdzieś widziałem i też nie mogę sobie przypomnieć :-(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 jakies malutkie jak na antypoślizg....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 No właśnie chyba za małe... Jeśli nie antypoślizg ,to co to jest?bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 mi to wygląda na jakieś zabezpieczenie jakiegoś pojemnika , przyżądu , tłumaczyło by to ilość znalezisk w okopach , coś w stylu zerwij i zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 a może to jakas część broni...km lub pm...jakiegos ruskiego czy eurozachodniego........ten numer....juz gdzis kiedys cos takiego widziałem ale nie pamiętam gdzie i z jakiej okazji.:(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 beka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 Proszę o pomoc w identyfikacji tego gadżetu. Spotkałem się z wersją ,że jest to jakis typ nakładki przeciwpoślizgowej na gąsienicę (ale czy nie jest to za małe?) Jeżeli to prawda to proszę o info na jakich pojazdach to montowano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 bicia na tym cosiu" : m p ? ? W 6 5 2 8(? - litery niemozliwe do odczytania)dzięki za ewentualną pomoc ,pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Proszę o pomoc w identyfikacji tego gadżetu. Spotkałem się z wersją ,że jest to jakis typ nakładki przeciwpoślizgowej na gąsienicę (ale czy nie jest to za małe?)
Jeżeli to prawda to proszę o info na jakich pojazdach to montowano...
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.