ppp.p Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 Adrian" made in Thailand. Ciekawa, prymitywna, lokalna produkcja - czerep złożony z dwóch, złączonych wzdłuż, części. Piotrek
Hary DZ Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 dziś natrafiłem na taki zrzucik, 20 kompletnych sztuk (fasunek, podpinka) czeka na nowych właścicieli. Do zabrania za darmola:))
Czarek Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Napisano 25 Sierpień 2008 harry prosze o kontakt offczarek7@wp.pl wziąłbyś mi 2?jeden ze sznureczkami z zewnątrz i jeden bez-chodzi mi o takie z ładnymi napisami?zwrócę Ci za przesyłkę:)
beermaster Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 dokładnie tak jak napisał czarek również proszę o kontakt bs08p@interia.pl i ewentualną przesyłkę, również interesują mnie 2 jeden ze sznureczkami z zewnątrz i jeden bez-chodzi mi o takie z ładnymi napisami. Oczywiście zwrócę Ci za przesyłkę:)
Hary DZ Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 Leżą na opolszczyźnie, kontakt po południu. Dadam, że wszystkie są z laminatu. Pozdrawiam.
zbyniek Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 Dokładnie jak napisał czarek i beermaster, proszę o 2, jeden z sznureczkiem drugi bez(ładne napisy)ewentualne koszty przesyłki pokryję.pozdr
zbyniek Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 Tak przy okazji, jak najlepiej zakonserwowac wykopany hełm, pomalowac go czy tylko elektroliza i olejem.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.