Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 No dobra odetchnąłem pojeździłem tydzień na nartach uspokoiłem się przestałem wnerwiać-i podjąłem decyzję o powrocie na forum mimo niektórych lekko irytujących ludzi tu-więc znów będę Was zanudzać-mogę?dziękuję że się zgadzacie:)...na początek taka ciekawostka sowiecki hełmik wz.39 przejęty gdzieś w Rosji od poddających się oddziałów -otrzymał 2gie wcielenie w luftschutzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 http://www.odkrywca.pl/helmy-kolekcje-vol-10,557676.html#557676zapomniałem-to był link do poprzedniej części:)a wracając do sowieta 2ga fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 nienajgorzej wygląda w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 zachowała się pieczątka po 1szych użytkownikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 oraz podpis użytkownika spod znaku swastyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 i na koniec zbliżenie na orzełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Niemcy przejmowali po Ruskich ale nasi przerabiali zdobyczne mienie też niezgorzej-kurczak na policyjnym wz.34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 z cyklu PRL OC od Tasia-daj no kolego zdjęcia pozostałej 2jki proszę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 kolejny żandarm ze źródełka"tym razem napisy malowane farbą od szablonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 taka austriacka ciekawostka z lat 60tych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 w środku tak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 i tworzywowy środek-albo dla motocyklistów albo dla spadochroniarzy-nie jestem pewny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 BGS z magazynów policji niemieckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 a ten z brytyjskiej policji pochodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 belgijski un foto1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 i foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 francuzik marynarki wojennej foto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 oraz foto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 oraz na koniec nasza wrześniowa skorupa...2 otwory świadczą że trochę dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 ktoś trafił go z tyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 ...jeśli był w nim żołnierz to raczej nie przeżył i nawet nie wiedział pewnie co go zabija...ot nagłe uderzenie w tył głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 ...ale nastrój wprowadziłem...no a może po prostu leżał sobie gdzieś pusty hełm i odłamkiem dostał:)...ciekawie jest bity na nicie...w środku S1,a z zewnątrz takie ładne N:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Holenderski kevlarowy Schuberth z pokrowcem DPM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.