walker69 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 Jak w temacie - proszę o potwierdzenie moich przypuszczeń.Szukałem na forum, na internecie i allegro i skutek kiepski.Mam tylko poszlakowe informacje, że: te dwa aluminiowe są od munduru Austro-Węgierskiego (?)ten z herbem jest carski (ale czy na pewno ?)ten z dziurkami to kalesoniak (ale wojskowy ?)
walker69 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 Jeszcze raz tył :) Wcześniej pospieszyłem się.
walker69 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 Niestety mój herbowy jest poniszczony ale ten (z rosyjskiej strony) jest bardzo podobny - dwie części herbu, korona, te ozdoby po bokach itd.Jak ktoś ma taki, widział gdzieś lub wie coś o nim to proszę o info.
8total4 Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 daj lepsze fotki jak jestes w stanie.daj foto tego gładkiego guzika tak,aby było widac uszko.kalesoniak wg. mnie rosyjski.pozdro!
walker69 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 Witaj! Dzięki za odpowiedź!Znalazłem takie zdjęcie i chyba lepiej widać tu koluszko.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.