Skocz do zawartości

Stare radia wasze kolekcje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że odkopuję, ale chyba nie ma sensu zakładać nowego tematu. Napis to 'Preludium Stereo' Ale google nie zna tego modelu.

• Odpowiedzi 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 weeks later...
Napisano
Re:

..::pushek::..

moje radyjko :)
nawet nie wiem jakiej produkcji...

Jest to pierwszy w PRL odbiornik AGA produkowany na licencji szwedzkiej.
  • 7 months later...
Napisano
Zerknijcie jeszcze na MyViMu i kolekcje paruset starych radioodbiornikow, wiekszosc sprawna.

http://myvimu.com/museum/1616-muzeum-przy-malej-elektrowni-w
Napisano
Dzięki za linki. Interesowało bym jednak bardziej oficjalne, zarejestrowane muzeum gdzie można by przekazać kilka radyjek.

Pozdr
Napisano
Zbieram sprzęt Unitry :d jak ktoś miał by coś na zbyciu chętnie przyjmę ;) zdjęć na razie nie dam bo nie mam a poza tym zabytkami dopiero będą za jakiś czas.

Pozdrawiam!
Napisano
Skok - mozesz to przekazac do Muzeum przy Malych Elektrowniach Wodnych. Jest tam prawie tysiac eksponatow a dodatkowo muzeum jest wstep wolny dla chetnych. Miesci sie w Bydgoszczy i mozemy poprzez MyViMu uczestniczyc w przekazaniu eksponatow, wlasciciel to typowy pasjonat skupujacy radiotechnike gdzie sie da.
Napisano
Do mojej kolekcji doszły 3 radia lampowe:
Diora Relax II
Diora Klawesyn
RFT Dominante
Wstawię zdjęcia jak tylko będę mógł.
Jeśli ktoś byłby chętny, to mam do oddania trochę sprzętu Unitry, głównie na części, ale odbiór tylko osobisty (Gdańsk)
  • 8 months later...
Napisano

Może to nie radio ale też fajne:),dziś przy okazji porządków w komórce odkopałem starego wzmaka ma jakieś 30 parę lat i chyba nadal działa...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie