Teges Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Wiem, że odkopuję, ale chyba nie ma sensu zakładać nowego tematu. Napis to 'Preludium Stereo' Ale google nie zna tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 No i moja znajdka strychowa ,,IRYS,,jeszcze nie czyszczony jeszcze.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front06 Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Stare radia to nie moja działka ale takie coś i to jeszcze prawie w 100% kompletne to żal było się pozbywać. Jest to NORA W3L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 front06 super radyjko :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::pushek::.. Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 moje radyjko :)nawet nie wiem jakiej produkcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::pushek::.. Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 pasuje przed świętami troch poodkurzać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StaRSoft Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Re:..::pushek::..moje radyjko :)nawet nie wiem jakiej produkcji...Jest to pierwszy w PRL odbiornik AGA produkowany na licencji szwedzkiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 wprawdzie nie domowe ale tez stare radio do gaza i ułaza rocznik 56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Figaro lata 60Działa ;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Znalazłem je na strychu w starym poniemieckim domu. Philips, nie moge nigdzie znaleśc jaki to model.Na górze miał chyba skale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 spód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Znacie może jakieś muzeum zbierające taki sprzęt?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Jest sporo stronek o starych radiach.http://oldradio.pl/http://www.stareradia.republika.pl/http://www.stareradio.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Zerknijcie jeszcze na MyViMu i kolekcje paruset starych radioodbiornikow, wiekszosc sprawna. http://myvimu.com/museum/1616-muzeum-przy-malej-elektrowni-w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Dzięki za linki. Interesowało bym jednak bardziej oficjalne, zarejestrowane muzeum gdzie można by przekazać kilka radyjek.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Zbieram sprzęt Unitry :d jak ktoś miał by coś na zbyciu chętnie przyjmę ;) zdjęć na razie nie dam bo nie mam a poza tym zabytkami dopiero będą za jakiś czas.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Znalazłem już to radyjkohttp://www.radiomuseum.org/r/philips_845a_845x_845_a_845_x.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Skok - mozesz to przekazac do Muzeum przy Malych Elektrowniach Wodnych. Jest tam prawie tysiac eksponatow a dodatkowo muzeum jest wstep wolny dla chetnych. Miesci sie w Bydgoszczy i mozemy poprzez MyViMu uczestniczyc w przekazaniu eksponatow, wlasciciel to typowy pasjonat skupujacy radiotechnike gdzie sie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Do mojej kolekcji doszły 3 radia lampowe:Diora Relax IIDiora KlawesynRFT DominanteWstawię zdjęcia jak tylko będę mógł.Jeśli ktoś byłby chętny, to mam do oddania trochę sprzętu Unitry, głównie na części, ale odbiór tylko osobisty (Gdańsk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 Może to nie radio ale też fajne:),dziś przy okazji porządków w komórce odkopałem starego wzmaka ma jakieś 30 parę lat i chyba nadal działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.