SP17 Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 Witam. Na wstępie chciałbym sprostować - sprostowanie Bociana: LATEBRA istnieje i nie ma zamiaru rozwiązywać się. Wciąż ma swoją siedzibę przy ul. Arkońskiej, do której zaprasza WSZYSTKICH zainteresowanych ruchem eksploracyjnym. W miłej i rzeczowej atmoswerze - w końcu sami fachowcy(cha,cha)możecie dyskutować o wątkach waszej i naszej czyli wspólnych zainteresowaniach. Nie obliguje to do wstąpienia do fundacji - jesli uznacie, że warto sami z tym wystąpicie. W związku z powyższym mamy zamiar w najbliższy wtorek 3.II.04 lub w piątek 6.II.04 dokonać projekcj slajdów z naszych przedsięwzięć - eksploaracja bunkrów itp. Pozdrawiam w imieniu członków LATEBRY SP - 17.P.S. Wszelkie zapytania i info tu na stronie i pod moim mailem yrekm@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 Zapomniałem dodać, że powyższy tekst odnosi się do postu pt. Trójmniasto i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 Zapomniałem dodać, że powyższy tekst odnosi się do postu pt. Trójmniasto i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 No i bardzo dobrze. A ja na drugi raz ugryzę się w język zanim podam niesprawdzone info z drugiej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 Witam. Ponieważ projekcja slajdów nie doszła do skutku mamy zamiar ponowić ją w dniu 06.II.04 (piątek) w siedzibie LATEBRY ul. Arkońska 7/1, o godz. 18:30. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych.P.S. Podaję tel. do prezesa fundacji kol. Krzysztofa: 0604 382 422 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.