OnyX Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 co to za dziwadło SA z godzinki z pola - nakładka na miniature klamry SA ?? bo jakos mylą mnie te skrzydeła wystające ?!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 onyx - to normalna nakladka na klamre SA - tylko ma poulamywany otok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Szczegolnie warta uwagi jest ta blaszka. Gratuluje, drugiej takiej napewno nie trafisz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Panzerkris masz coś konkretnego na myśli ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Fajne znaleziska, ale zdjęcia też fajne, widać ze nie robione ot tak sobiepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 Kolejny hałer-jakis rusek zrobił sobie w nim ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 Ciekawe francuskie łuski od 75-adoptowane do rosyjskiej armaty polowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 skończyły się czasy-gdzie fanty płytko leżały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 widzę że nie możesz spać - ty w swoim łóżku nie umrzesz heheh -podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 Czekałem na tych co o 6 rano przychodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 mieszko to wszystko w okolicach festung Glogau?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 Tak-wszystko moje okolice...najlepsze tereny !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Niemów hop póki nie przeskoczysz ....... najlepsze tereny hahaha. Takich dołów to mi się kopać nie chce. Ale widzę że chyba trzeba będzie zamienić saperkę na szpadel .Cuda wyczyniasz nic tylko pogratulować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Czekałem na tych co o 6 rano przychodzą..."Albo nie klada sie wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.