chemik3 Napisano 26 Luty 2008 Autor Napisano 26 Luty 2008 Witam.Znalazłem to ostatnio na polu, myślałem że to klamka albo coś w tym stylu ale ma zbyt dziwny kształt.Może ktoś się domyśla do czego to mogło służyć.Nie jest to reklama zapałek.Pozdrawiam
chemik3 Napisano 26 Luty 2008 Autor Napisano 26 Luty 2008 Witam.Znalazłem to ostatnio na polu, myślałem że to klamka albo coś w tym stylu ale ma zbyt dziwny kształt.Może ktoś się domyśla do czego to mogło służyć.Nie jest to reklama zapałek.Pozdrawiam
chemik3 Napisano 26 Luty 2008 Autor Napisano 26 Luty 2008 2 fotoWidoczny mniejszy otwór jest z gwintem
chemik3 Napisano 26 Luty 2008 Autor Napisano 26 Luty 2008 I jeszcze jedno zdjęcie.Przedmiot jest dość ciężki, myśle że to mosiądzPozdro
sqr Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 Witam!Na pierwszej fotce wygląda trochę jak osłona języka spustowego,ale reszta trochę nie pasuje.
kopacz18 Napisano 26 Luty 2008 Napisano 26 Luty 2008 ...może resztki od samowaru... takie moje pierwsze skojarzenie pozdrawiam!
Pytanie
chemik3
Witam.
Znalazłem to ostatnio na polu, myślałem że to klamka albo coś w tym stylu ale ma zbyt dziwny kształt.
Może ktoś się domyśla do czego to mogło służyć.
Nie jest to reklama zapałek.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.