Skocz do zawartości

problem z ace250

rabat

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki problem.(może to wina tego że to był drugi mój raz z wykrywaczem) . tkwi on w tym ze po ustawieniu go na 5-6 kreskę czułości w trybie jewelry kopałem tylko jakieś druciki jeden guzik i pełno gwoździ. pomóżcie bo nie chcę kopać gwoździ może jakieś inne ustawienia??

Ja jeżdzę na pełnej sensitivity przy opcji jelewery,zdarza się sygnał,ale którego jest trudno namieżyć,na wyświetlaczu pojawia się,cegiełka ,przestawiam na all metal i jest żelazo.Ale......dzisiaj miałem równie dziwny przypadek sygnał 100% polmos-wyciągam kawał płaskownika z metala.Tak jak pisze poprzednik nie ma prawa/nie do końca/ale zgadzam się z nim w 99% coś jest nie tak z Twoim sprzętem.Jeśli jest nowy-----rekamuj.Pzdr.

Ja na swoim sensitivity ustawiam na jeda kreske mniej czasem jak cos malego to na chwile daje na full ale to roznie. Ale fakt jest taki ze nie kopie zadnych gwozdzi na jewelery.
Rabat zresetuj swoj wykrywacz na właczonym naciśnij i przytrzymaj okolo 8 sekund przycisk PWR, usłyszysz dzwięk i wykrywka przyjmie ustawienia fabryczne, moze to cos pomoze.

Witam Ja raz byłem na wyprawie ekipa i widziłem jak koles AC 150 wyciogał kamienie .Pierwsze co się nasunelo ze to metoryty przeliciałem moja piszczlka i nic zadnej reakcji .Wiec cuda się zarzja ale piszczlka która lapie kamienie to wieksza poraszka niz Jobel .Poprostu awarie sprzetu tez sie zadarzja wiec przed kupnem warto zawsze sprawdzic sprzet z osobą która wie jak dany model dziła która umie sprawdzic czy wszystko jest Ok Bo w inym wypadku mozna kupic bubla .No ale jak jest nowy to nie ma problemu zawsze jest gwaracja i 2 lata ma sie swietego spokoju .A znając zycie po 2 latach ktos juz sie przesiadze na lepszy model albo juz przestanie się bawic w poszukiwania. Pozdrawiam Robin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie