Gość Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Moze temat zachacza o polityke, ale dotyczy nas wszystkich. Dotyczy takze tematow poszukiwaczy, kultury etc. Mam nadzieje, ze znikna ze sceny twarze nam znane od 25 lat, a ich wychowankowie beda mieli troche ambicji. Mam nadzieje, ze po wejsciu do UE zmienia sie kadry i osoby zarzadzajace naszym pieknym Krajem. W Polsce nastepuje szybkie zubozenie ludnosci. Dane za 2003 rok swiadcza o tym, ze prawie w ogole nie oszczedzamy. Wszystkie pieniazki przeznaczamy na konsumpcje. Poszukiwanie skarbow przerodzi sie w ostatni bastion nadziei?Pozdrawiam i zapraszam na dyskusje. Jesli moderator uwaza, ze to zly temat na dyskusje to prosze o wyciecie watku.
ms Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 przepraszam, byc moze ktos mnie oskarzy o debilizm, ale w Twoim poscie jest masa skladnikow z ktorych z powodzeniem mozna zrobic kilka odrebnych.jacys starzy ktorzy maja ustapic pola nowym - mlodym (?)i kto jest tym starym?pauperyzacja, owszem, ale to forum eksploracji, odkrywania, poszukiwania i watki spoleczne sa raczej niemile widziane (biore to tez do siebie):-)
Gość Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Ala bedę szukał do smierci, chyba ze mnie zamkną, ale jak wypuszczą to znowu bedę szukał.
MTC Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Witam , popieram TNT , poszukiwaniami zajmuję sie od 1971czyli 33 lata i dalej będę szukał , kopał. Nie zabieram niczego młodszemu pokoleniu. Syn przejął po mnie pałeczkę i ma całkiem niezłe osiągnięcia. Myślę , że my starsi jeszcze przydamy się na coś.Pozdrawiam.
kudi Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 ah ala jest z tego portalu, ktory oglaszala jakis czas temu...ala... troche mylaco zatytuowalas watek bo poszukiwacze mysla ze to oni powinni odejsc :)jak Cie dobrze rozumiem chodzi ci o odejscie starych wladz?nic to nie da.kazda wladza chce miec wladze :)a to daje wylacznosc i przywileje.zobaczymy... bo moze sie okazac ze jesli przepisy wykonawcze do nowej ustawy beda dobrze rozpisane to jest mozliwosc oficjalnych poszukiwan prowadzonych przez prywatne osoby i grupypozdrrobert_kudelski
Gość Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 DROGA ALU! JESLI MYSLISZ ZE PRZESTANE KOPAC TO JESTES W BLEDZIE!!! KOPAL MOJ DZIADEK,TATA JA OCZYWISCIE A I NAWET MOJA ZONA CZASEM BIEGA Z PISZCZALKĄ.MIMO MOJEGO MLODEGO WIEKU 26 LAT MAM SPORE DOSWIADCZENIE-JAK MIALEM 6 LAT TATA ZABIERAL MNIE NA LESNE WYPADY.A NOWI,MLODZI?-WIEKSZOSC Z NICH ZOSTAWIA TAKIE DOLY JAK PO BOMBIE ATOMOWEJ O SKORODOWANEJ SMIERCI JUZ NIE WSPOMINAM..JA BEDE BIEGAL Z PISZCZALKA DO KONCA ZYCIA-TO MOJE HOBBY! A JESLI CHODZI O ZOSTAWIENIE TERENOW MLODYM TO MYSLE ZE JUZ WIEKSZOSC MIEJC JEST NIEZLE PRZETRZEPANA..FORTUNY NA TYM NIE ZROBISZ.TERAZ WIEKSZOSC WYPADOW KONCZY SIE NICZYM DO LASU IDE NIE PO TO ZEBY TYLKO COS ZNALEZC I SPRZEDAC-DO LASU IDE PO TO ABY OBCOWAC Z NATURA,ODPOCZYWAC PO PRACY...A JESLI CHODZI O STARYCH POSZUKIWACZY TO POZDRAWIAM SERDECZNIE I ZYCZE POWODZENIA!
bjar_1 Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 A ja popieram i TNT i MTC :) Z piszczałką szukam już od 1998 roku ,przy czym mam obecnie lat 19 :) i jakieś osiągnięcia też mam na swoim koncie...Fakt ,że większość miejsc jest juz przetrzepana ,ale każdy w takim miejscu znajdzie coś dla siebie. W terenie trzeba mieć trochę szczęścia i to coś". Jednak oprócz przetrzepanych miejsc sa też takie ,w których nikt jeszcze nie kopał i jak po żmudnych poszukiwaniach trafimy na to miejsce ,to możemy być pewni fajnych fantów.pozdrawiam wszystkichbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.