Witam! Szukając zieleniatek znalazłem w lesie coś takiego. Obok trafiają się ogniwa od niemieckiej III lub IV. Nie mogę zidentyfikować o który typ chodzi. Wymiary około 70cm, grubość około 4 cm. Po jednej stronie ślady rozerwanych spawów dookoła płyty. Jak widać kawałka brakuje, pewnie pofrunął gdzieś dalej :-) Może ktoś rozpozna tę płytę... Mnie sie wydaje że powinno to byc cos związanego z układem jezdnym, sądząc po otworze, może na wyprowadzenie napędu, bo tak ładnie otworek wytoczony...
Pytanie
Zwierzak
Witam!
Szukając zieleniatek znalazłem w lesie coś takiego. Obok trafiają się ogniwa od niemieckiej III lub IV. Nie mogę zidentyfikować o który typ chodzi.
Wymiary około 70cm, grubość około 4 cm. Po jednej stronie ślady rozerwanych spawów dookoła płyty. Jak widać kawałka brakuje, pewnie pofrunął gdzieś dalej :-)
Może ktoś rozpozna tę płytę...
Mnie sie wydaje że powinno to byc cos związanego z układem jezdnym, sądząc po otworze, może na wyprowadzenie napędu, bo tak ładnie otworek wytoczony...
Pozdrawiam!
Zwierzak
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.