Skocz do zawartości

wypadzik za wawke..

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jaaaa!!!

Ja też chce hełm!
(i jeszcze bagnet, klamre i odznake :).

Głęboko były?
i głupie pytanie czy hełm jako duży przedmiot wyjdzie na dyskryminacji?
Napisano
nie licz na to:) ale to na pewno okolice wawy, te bliskie zaraz na wschód za miastem? Co jak co Wielkie Gratulacje bo tam to jak wcześniej kolega napisał polmos nie zagra, a jednak.

PozdrO
Napisano
O masz juz sie musial pochwalic:) KrzyGos111 napewno sie niedowiesz gdzie to jest,ale bardzo blisko stolicy :)A jezeli o głebokosc chodzi to ponad metr.MrSmith -hełmy byly znalezione na dyskryminacji ale HS3 :)
Napisano
myślałem że nie wyciągnie w końcu tego nocnika .
ja kopie na wschód od stolicy ale jeszcze chałerka nie znalazłem . mam za słaby sprzęt na takie cuda . ale odznaki i owszem .
Napisano

no w sobote nastepny wypadzik a to pewnie teraz nicolaus3 wyjdzie heheeh no blisko wawy sami nie moglismy dojsc do siebiea ale sam glebokie sygnaly...jak widac na filmie

• 3 weeks later...
Napisano
HAaaa pod twoim filmikiem wypowiedział sie asz" wspaniałomyślny kolega" BagnetSS haha nie moge z tego człowieka. Gratuluje fancików.

Pozdrawiam
Winchester
Napisano
Czy ten hełm jest w ognisku, czy ja mam omamy? Tylko nie mówcie, że w ten sposób usuwacie korozję bo się załamię...
Komentarz naszej ukochanej maskotki bagnetaSS jak zwykle mnie pokrzepił.
Napisano

a to dziszejsze trafienie robilem w jednej z kamienic na pradze niedaleko stadionu i kiedy polazlem na stryszek oto 13 buteluniek sie znalazlo:)czekalo w brudzie i ciemnosciach na wlasciciela:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie