carmelo1 Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 jednak lase pod warszawa nie sa takie przeszukane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 jeden dostal w gwiazde ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 to mnie zaskoczyles , ja myslalem ze tam polasach to krajobraz ksiezycowy i nawet polmos nie zagra :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalwa Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 te wszystkie chełmy to owoc jednego wypadu ? i czy były rozsiane odzielnie czy skupione w jednym miejscu? gratulacje,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 2 wyjazdy i powiecmy ze 4 byly blisko siebie a dwa duzo dalej od pozostalych no miejsce jest ciekawie zapowiadajace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Jaaaa!!!Ja też chce hełm!(i jeszcze bagnet, klamre i odznake :).Głęboko były?i głupie pytanie czy hełm jako duży przedmiot wyjdzie na dyskryminacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyGos111 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 W okolicach wawy to wykopałeś?A możesz zdradzić jaka to miejscowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 nie licz na to:) ale to na pewno okolice wawy, te bliskie zaraz na wschód za miastem? Co jak co Wielkie Gratulacje bo tam to jak wcześniej kolega napisał polmos nie zagra, a jednak.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicolaus3 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 O masz juz sie musial pochwalic:) KrzyGos111 napewno sie niedowiesz gdzie to jest,ale bardzo blisko stolicy :)A jezeli o głebokosc chodzi to ponad metr.MrSmith -hełmy byly znalezione na dyskryminacji ale HS3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicolaus3 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 http://www.wrzuta.pl/film/e8TU4SCabz/bez_tytulu Miłego ogladania:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 nicolaus3, możesz powiedzieć na jakim stopniu dyskryminacji???PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 myślałem że nie wyciągnie w końcu tego nocnika .ja kopie na wschód od stolicy ale jeszcze chałerka nie znalazłem . mam za słaby sprzęt na takie cuda . ale odznaki i owszem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Carmelo1 gratuluje fancików.Kadet Ty też fajne drobiazgi wyciągasz, kopiemy w weekend gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 20 Luty 2008 Autor Share Napisano 20 Luty 2008 no w sobote nastepny wypadzik a to pewnie teraz nicolaus3 wyjdzie heheeh no blisko wawy sami nie moglismy dojsc do siebiea ale sam glebokie sygnaly...jak widac na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 a to ostatnia niedziela w sumie juz z tego miejsca 10 helmow ten niemiec przestelony :)3 niemcy i 7 rusakow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 HAaaa pod twoim filmikiem wypowiedział sie asz" wspaniałomyślny kolega" BagnetSS haha nie moge z tego człowieka. Gratuluje fancików.Pozdrawiam Winchester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Jaki to model ; MG-Fiskars ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicolaus3 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 jest to nowa wersia fiskersa przystosowana do naszych potrzeb skrucony leciutko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Czy ten hełm jest w ognisku, czy ja mam omamy? Tylko nie mówcie, że w ten sposób usuwacie korozję bo się załamię...Komentarz naszej ukochanej maskotki bagnetaSS jak zwykle mnie pokrzepił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicolaus3 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Jest w ognisku,z powodu braku dostepu do palnika trzeba było sobie jakos radzic,a co w tym złego nagrzac i szczotka druciana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 14 Marzec 2008 Autor Share Napisano 14 Marzec 2008 a to dziszejsze trafienie robilem w jednej z kamienic na pradze niedaleko stadionu i kiedy polazlem na stryszek oto 13 buteluniek sie znalazlo:)czekalo w brudzie i ciemnosciach na wlasciciela:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.