DamianLca Napisano 17 Luty 2008 Autor Napisano 17 Luty 2008 Witam! Proszę o identyfikacje tego przedmiotu który wydaje mi się otwieraczem ale nie jestem pewien na 100%, oraz czy jest to wojskowy otwieracz, ponieważ znalazłem bo w okopie ale mógł się tam znaleźć przypadkowo. Z góry dzięki :)
chrzan49 Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 Ruscy pili wszystko jak na prawdziwych smakoszy przystałopozdrowienia
DamianLca Napisano 17 Luty 2008 Autor Napisano 17 Luty 2008 Witam! Proszę o identyfikacje tego przedmiotu który wydaje mi się otwieraczem ale nie jestem pewien na 100%, oraz czy jest to wojskowy otwieracz, ponieważ znalazłem bo w okopie ale mógł się tam znaleźć przypadkowo. Z góry dzięki :)
mietek Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Cywilny, co nie znaczy ze zolnierz nie mogl go miec.
DamianLca Napisano 17 Luty 2008 Autor Napisano 17 Luty 2008 A da się określić czy to niemiecki albo ruski??
mietek Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Mala szansa, korkociagi skladane, bez otwieracza, ale ta sama zasada, byly produkowane w roznych krajach.
DamianLca Napisano 18 Luty 2008 Autor Napisano 18 Luty 2008 A którym miejscu były by najprawdopodobniej jakieś sygnowania??? W takim razie tak jak musamman2 powiedziała to Ruscy odpadają :D
Pytanie
DamianLca
Witam! Proszę o identyfikacje tego przedmiotu który wydaje mi się otwieraczem ale nie jestem pewien na 100%, oraz czy jest to wojskowy otwieracz, ponieważ znalazłem bo w okopie ale mógł się tam znaleźć przypadkowo. Z góry dzięki :)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.