Jendrass Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 Mam pytanie do Grona. Pod koniec ubiegłego roku, przeglądając czasopisma militarno-wojskowe kilkakrotnie mignęła mi zapowiedź książki na temat polskiej piechoty 1939. Na reklamnie (rozkładówka)zamieszczonny był bardzo ciekawy rysunek polskiego strzelca (by J.Wróbel), z podwiniętymi rękawami bluzy mundurowej, hełmie wz 31 i z mauserem w ręku. Książka miała się ukazać juz jakiś czas temu, ale jeszcze nigdzie jej nie widziałem. Czy ktoś może kojarzy tą książkę ? widział ją/ma/ itp ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypol1 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Też widziałem tą reklamę. Odpowiedź powinien dać jazłowiak", bo książka miała być wydana przez Polonia Militaries. Też czekam na nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass Napisano 27 Luty 2008 Autor Share Napisano 27 Luty 2008 Nareszczie ktoś się odzezwał, juz zacząłem myśleć, że miałem jakis zwid :) W takim razie czekamy na opinie Jazłowiaka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.