Gość Napisano 7 Lipiec 2002 Napisano 7 Lipiec 2002 Szanowni Eksploratorzy,chyba do Was - jako najlepszego źródła - mogę zwrócić się z prośbą. Poszukuję kilku starych - najlepiej wykopanych i nieczyszczonych - kluczy, zawiasów, okuć różnego rodzaju, czy też starych podków końskich. Potrzebuję tego zaledwie kilka sztuk, może być to nieco uszkodzone. A ponieważ potrzebuję to na przygotowywany ardzo specyficzny prezent" liczę na Waszą pomoc. Z racji własnych problemów nie mogę się ruszyć na giełdy staroci - więc pomóżcie!!!Efez (południe Polski)
Gość Napisano 7 Lipiec 2002 Napisano 7 Lipiec 2002 na podkowe to mam namiar (zostawilem w lesie bo nie chcialo mi sie dzwigac), jest stara, troche zardzewiala i chyba nawet z I wojny...
Gość Napisano 7 Lipiec 2002 Napisano 7 Lipiec 2002 ((((((; Niestety, mam tylko Studnie przodków". A może to głupie.Upał
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Napisano 9 Lipiec 2002 Na priva?? A co to znaczy Gwóźdź", lub podkowa" ;-))). I jeszcze ten kryptonim zardzewiałe"...
Frozzer Napisano 9 Lipiec 2002 Napisano 9 Lipiec 2002 podkow to mam kilka w garazu, na poczatku bralem je ze soba, w sumie nie wiem po co, kazde wyjscie w teren to jakies 2,3 podkowy. najczestrza rzecz jaka mim sie zdaza
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Napisano 9 Lipiec 2002 jeżeli szukasz podków istarego żelastwa to proponuje wypad na najblisze złomowisko jest tam tego FULżycze obfitych łowów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.