rudolf Napisano 13 Luty 2008 Autor Share Napisano 13 Luty 2008 Witam.Jestem posiadaczem whites xlt od kiku lat i muszę przyznać,ze jestem zmęczony jego ogromem nastaw ,irytuje mnie to ,ze jakbym go nie ustawił zawsze mam wrażenie ,ze to nie wszystko.Zastanawiam się jakby przy nim wyglądał Tesoro Tejon lub coś podobnego czy tejonem da się rozróżnić folię od monety?POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Drobniejsze kawałki są odrzucane dyskryminacją, większe, zwinięte w kulki są oczywiście wykrywane, ale to wykrywa każdy wykrywacz. Folia dla Tejona nie stanowi większego problemu, pod warunkiem, że nie szukasz na wysypisku śmieci lub nie trafisz na pole, którego właściciel wrzuca wszystkie śmieci do nawozu.Też przebyłem podobną drogę od XLT do Tejona i nie żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 13 Luty 2008 Autor Share Napisano 13 Luty 2008 Raned a możesz coś więcej napisać o tesorakach np z jakiej odległości w powietrzu łapie hełm?A może Cortez był by lepszy od tejona? Nigdy nie miałem do czynienia z tesorakami więc proszę o poradę który byłby najbardziej zbliżony zasięgami do xltPOZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Zasięg na hełm ok. 1m, zasięgi na drobne przedmioty większe. Nie chcę udzielać tego typu odpowiedzi na forum, aby nie wywoływać niepotrzebnych zgrzytów, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych informacji dość łatwo mnie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.