poloch Napisano 12 Luty 2008 Autor Napisano 12 Luty 2008 mam pytanie czy na tej aukcji jest bezpiecznie , czy warto tam kupywać i czy ktoś miał doświadczenie i jak je ocenia pozdrawiam
ColdDemons Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Swego czasu robilem bardzo durzo zakupow przez e-bay i to z calego swiata. Nigdy nie mialem zadnych problemow. Nie...raz jakis gnojek z USA nie przyslal mi towaru, ale nie byla to wielka suma wiec sobie odpuscilem. Poza tym polecam!!!
Kurt Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 spokoojnie możesz kupować jedyne co cię może rozczarować w pewnej chwili to pewni zieloni złodzieje którzy z namarszczeniem prawa okradają zwykłego Kowalskiego.Prosty przykład hełm M1C z at the front dla kumpla i spoko do chwili gdy przyszło go odebrać.Dziś puka jeden jegomość i mówi witam paczka z USiA 149zł" i tu przyjemność się kończy.Cło czy złodziejstwo hm odpowiedz na to pytanie proponuję znaleść samemu.Dowiedziałem się że kost towaru+przesyłka= suma/22% vat + 8%cło banda i tyle.Tak więc lepiej kupować u osób prywatnych albo pisać by nie podawali wartości przesyłki gdyż w przeciwnym wypadku skrzaty będą chciały napewno przyrobić na nas szarakachNo nie zapominajmy że z czegoś muszą żyć wszak zarabiając 2tys trudno wyżywić rodzinę nie wspominając że chcieli podwyżkę 1500zł " smutne ale w Polsce już tak jest
Bocian Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Kurt dostajesz ostrzeżenie, post jest OffTop, do tego ogranicz swoje emocje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.