P.D81 Napisano 11 Luty 2008 Autor Napisano 11 Luty 2008 Witam ! Interesuje mnie wykrywacz w miare uniwersalny do 1500zl...spośród tych dwoch ktory byscie polecili?Bounty Hunter napewno prezentuje sie bardziej profesjonalnie od Solarisa...a jak jest z zasiegami?Prosze o wszelkie sugestie ( chetnie na priv) na temat przykładowych zasiegów BH dyskryminacji..itd
diabelski Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 Widzę że nikt się nie kwapi z odpowiedzią. Jako że posiadałem obydwa to się wypowiem.Przewaga BH to dyskryminacja(znakomita), waga, ergonomia, prostsza obsługa, znacznie wyraźniejsze oddzielenie dźwięków(niski, średni, wysoki) no i tyle z przewagi -reszta należy do rutusa: znacznie większy zasięg, pełny tryb statyczny z dyskr., tryb MIX, strojenie do gruntu, pinpoint.Z tych dwóch -zdecydowanie solaris.
Zwierzu Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 I jeszcze jedno bym dodał...Baterie w Draw II bardzo szybko sie wyczerpują.Konieczne są akumulatorki.
P.D81 Napisano 12 Luty 2008 Autor Napisano 12 Luty 2008 Dzieki za sugestie, ale znalazłem firme zajmującą sie sprzedaza ratalną i wybiore chyba cos z wyzszej pólki...pozdrawiam
sid30 Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 daj jakiś namiar na tą firme na meila sid30@go2.pl własnie tez jestem podczas zmiany wykrywki :) a może ktos cos podpowie co by było dobre na militarke chodzi mi o jak najwiekszy zasięg
Grzechotnik Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 Jak chodzi Ci o jak największy zasięg na militarkę to rama.A jak o normalną wykrywkę to, zasięgi jaki oferuje Solaris czy Smętek są takie same jaki oferuja też inne wykrywki nawet droższe ze stajni zachodnich, różnice są już naprawdę pomijalne i trudne do jednoznacznego stwierdzenia. A dlaczego to podany niżej link wyjaśni Ci problem porównań zasięgów.http://www.thesaurus.com.pl/gazeta/numer1/abcPoszukiwacza.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.