Menzo Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 Takiego jeszcze nie spotkałem. Zetkneliście sie z czyms podobnym?? Moze ten wzór ( całkiem podobny do pocisku ćwiczebnego Mauzera:) )ma z czymś powiazania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 Takiego jeszcze nie spotkałem. Zetkneliście sie z czyms podobnym?? Moze ten wzór ( całkiem podobny do pocisku ćwiczebnego Mauzera:) )ma z czymś powiazania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 ps. nie jest wkopany! Poprostu lezał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
necroskop Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 jeśli jest wykonany z betonu to odpada, graniczne słupki były z kamienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Menzo
Takiego jeszcze nie spotkałem. Zetkneliście sie z czyms podobnym?? Moze ten wzór ( całkiem podobny do pocisku ćwiczebnego Mauzera:) )ma z czymś powiazania.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.