Arbi1000 Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 WitamBędąc latem w Niemczech, udało mi się uratować życie" takiemu kufrowi podróżnemu.Ładnie wykonany i zachowany; drewno, skóra i okucia metalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 Inne ujęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Ze sto lat ma, wedlug mnie poczatki 20 wieku. Gdyby byl bardziej okragly (podobny troche do beczki) to by byl nawet starszy. Ja wlasnie mam taka beczulke, wymienilem w niej wszystkie porwane skorzane raczki, wyczyscilem i stoi jako dekoracja. Ciekawostka jest pod wiekiem taka oto grafika (patrz zdjecie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 7 Luty 2008 Autor Share Napisano 7 Luty 2008 Ten mój kufer też jest oblepiony różnymi nalepkami.Ma to chyba związek z celem podróży (coś, jak obecnie przy podróżowaniu samolotem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 7 Luty 2008 Autor Share Napisano 7 Luty 2008 U mnie ten kuferek też będzie pełnił rolę eksponatu.Mam w moim domu całe piętro do wykończenia" i już jest przesądzone, że jeden pokój będzie w stylu retro.Stare meble, stare sprzęty - tak, żeby wchodząc, poczuć ten czs który już upłynął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 7 Luty 2008 Autor Share Napisano 7 Luty 2008 Nie mam ambicji ani środków, żeby zrobić to w jedym stylu.Pozbieram więc wszystkie moje zabytki i je tam umieszczę.Ot, taki kącik pamięci narodowej i nie tylko narodowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 7 Luty 2008 Autor Share Napisano 7 Luty 2008 Jeszcze jedna nalepka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.