tomek64 Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 ze scenami / jak mniemam / bitwy pod Radzyminem w 1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 inna scena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 i jeszcze jadna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 No właśnie, mam taką samą - to na pewno po herbacie? A może na ołowiane żołnierzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 moja babcia, od której ją kiedyś dostałem twierdziła, że po herbacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt13 Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 też mam taka , pełna monet z prl , myślałem ze to produkt właśnie prl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.