zalman Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 Teraz broni Podhala po ostatnich groźbach Rosjan... he he
alex1939 Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Fajne... Tylko co to dokładniej?? Czyżby pamiętało wojnę?
Hindus Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Zgaduję tylko, ale to nie jest Skansen Taboru Kolejowego w Chabówce?PozdrawiamHindus
maus Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 To jest niemiecki Panzerbetriebwagen 16 , i bardzo dobrze poznał II wojnę światową.
akagi Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Patron, dlaczego publikujesz tajne zdjęcia ??????????????????????????????????????????????znowu podwędzą nam fanta.....
zalman Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 PATRON a gdzie to cudo z twojego zdjecia można zobaczyć...ja swojego w Chabówce namierzyłem..po dyslokacji z Warszawy....: )
zalman Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 Oczywiście PKP wychodzi na przeciw zwiedzającym ..goniąc ich by nie zadeptali potworka ...ale jak się chce i wie jak wejść do środka to zabawa jest niesamowita...jest co zobaczyć..myslę że warto bo nie wiadomo jak długo tam będzie...
PATRON Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 pierwotnie to to był Rosyjski I WW pociąg a potem to już różne były jego losy .... pzdr PATRON
maus Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Mogli by takie fanty ściągnąc w jedno miejsce ,a nie żeby jeżdzić po całym kraju.
zalman Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 maus...miejscem właściwego postoju tej niemieckiej blaszanki... według zapewnień człowieka z PKP jest Warszawa...inna sprawa mając coś takiego u siebie (Chabówka) nawet się nie postarali by się zareklamować...jakiś marny artykuł nawet w lokalnej gazecie zciągnął by ludzi ..a tak przynajmniej mogłem sobie go pozwiedzać od środka...szkoda że nie jest w oryginalnym kamuflarzu + jakaś siatka ...nawet go farbą zmywalną (biała) przejechać i było by już inaczej..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.