szmarut23 Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 Witam szanownych kolegów!nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam ten wątek, ale potrzebuje pomocy w rozebraniu zamka od mośka( w zasadzie to chodzi mi o to jak wyjąć sprężynę). Jesli któryś z szanownych kolegów może dać jakiś opis jak to zrobić lub odesłać do stronki z instrukcją lub przesłać takową na meila to będę bardzo wdzięczny.z góry uprzedzam część odpowiedzi, niestety nie mogę przeszukać forum ponieważ ostatnimi czasy mam bardzo ograniczony dostęp do internetu, za co przepraszam pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 iglica to śrubka ,a kurek to nakrętka ...i to właśnie trzeba rozkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmarut23 Napisano 2 Luty 2008 Autor Share Napisano 2 Luty 2008 dzięki za odpowiedz, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.