Skocz do zawartości

ZROBMY PORZADEK Z ANONIMAMI I GLUPOTAMI

Gość nemo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Od dawna do tego dążę,ale w imie kretyńsko pojętego prawa do prywatności chroni się mącicieli zamiast uczciwych dyskutantów.
Ma jeszcze ktoś coś na ten temat do powiedzenia?????.Zalogowani raczej nie - a reszta - nie rejestrując się sami sobie krzywdę czynicie.Wcześniej czy później i tak wylądujecie na marginesie.
Hartmann
Napisano
He, he. Już pisałem, od czasu pierwszej rejestracji jako Peter nie mogę się posłużyć tym nick'em w rubryce Autor" bo system za każdym razem mi mówi , en login już został zarejestrowany" . Niezależnie czy się zaloguję wcze śniej na moje" czy nie.
Napisano
Myślałem że wyjaśniliśmy już ten problem na priv-ie, proponuje rozpocząć poszukiwania błędu od własnego komputera i wyłączenia tego chorego systemu Nortona. Nikt inny nie zgłaszał takiego problemu a ja osobiście logowałem się i dodawałem posty testowo z 10 razy zalogowany jako Peter. A to że nie da się dodać postu jako ktoś juz zarejestrowany to chyba dobrze bo o to chodziło w tym całym logowaniu i rejestracji.
Napisano
Witam wszystkich
Od jakeigos czasu szerza sie na forum rozne posty wprowadzajace zamet. Ludzie obrzucajac sie epitetami, wypisuja glupoty bez podpisu a tym samym bez odpowiedzialnosci. Sam musze wsytepowac pod nickiem by nie zostac obrzucony blotem za wychylenie sie. Ale chyba juz wystarczy!
Proponuje by wprowadzic logowanie i podpisywanie sie. Nie moze byc tak ze forum monopolizuje kilku gosci ktorzy sie zmowili by robic zamieszanie. Niech kazdy odpowiada za to co pisze a nie ludzie pisza glupoty podpisujac sie pod kilkoma nickami!!
Forum jest miejscem publicznym ale dla ludzi powaznych.
Macicielom, prowokatorom i chamom mowimy NIE!!
Napisano
Witam.

Popieram w pełnej rozciągłości.

Chociaż ten temat był już na forum duskutowny, to warto do niego wrócić.

Z poważaniem.
Paweł Spyder" Liszewski
Napisano
Witam.
Osobiście też używam pakietu Norton Internet Security i nie mam żadnych, podkleślam, żadnych problemów z logowaniem i dodawaniem postów na Odkrywcy.
W przypadku Piotra, błąd musi tkwić gdzie indziej (no chyba że źle skonfigurował Firewall'a)

Pozdrawiam.
Paweł Spyder" Liszewski
Napisano
Zrubcie też pożądek z postami nie mającymi nic wspólnego z branżą. Trochę mnie śmieszy jak kilku facetów przez 68 wątków rusza skórą. Jak ktoś czuje się nie zrealizowany emocjonalnie to może skożystać z terapii, a nie na forum.
Napisano
Ktos uzywa podobnego nicka do mojego-szuka deszczu-zbierze burze.To a propos tematu.Ja znajde typa.Mam swoje sposoby.YASIOO.P.S.logowanie to dobry pomysl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie