bosniak Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Napisano 31 Styczeń 2008 witam serdecznie prosze o potwierdzenie czy jest to element wrzesniowy?z mojej skromnej wiedzy wiem ze wrzesniowe nie miały tylnego skórzanego płatu.czy wystepował tez taki wzór jak na fotce???
R51 Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 No mi się też wydawało że nie posiadały takiej tylnej ściany" To mój egzemplarz wydobyty na wrześniowej rozbrojeniówce. Zdjęcie może trochę nieczytelne... Bicia na moim są na tylnej stronie ramki- orzełek i napis WP oraz cyfra 3", nity mosiężne. W zasadniczy sposób różni się więc od Twojego egzemplarza. Wiem że niewiele te informacje Tobie pomogą ale może...Pozdrawiam
bosniak Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 ta biel to wyszła tylko na fotkach z lampa.w rzeczywistosci wyglada to jak na zdjeciu nr.3
bosniak Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Napisano 31 Styczeń 2008 witam serdecznie prosze o potwierdzenie czy jest to element wrzesniowy?z mojej skromnej wiedzy wiem ze wrzesniowe nie miały tylnego skórzanego płatu.czy wystepował tez taki wzór jak na fotce???
bosniak Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 no znawcy wrzesnia.gdzie sie pochowaliscie?nikt nie wie co to za ramka?rozumiem ze jest data która stwierdza definitywnie ze to wrzesniowy fant ale ta scianka" tylna???
Pytanie
bosniak
witam serdecznie
prosze o potwierdzenie czy jest to element wrzesniowy?
z mojej skromnej wiedzy wiem ze wrzesniowe nie miały tylnego skórzanego płatu.czy wystepował tez taki wzór jak na fotce???
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.