mp Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20363417 moze mi ktos powiedziec co to jest??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 wydaje mi sie ze jest to manierka ale jaka ??:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 a nie jest to czasem oliwiarka ersatz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dronx Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 moze cos w stylu rafantynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Manierka to nie jest !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Manierka to nie jest ,a jako zwykła flaszka to może być nie tylko ezerwisty Wehrmachtu" ale nawet ezerwisty SS z Leibstandarte Adolf Hitler". Kto to wie?Na poważnie - fikusna ,cywilna flaszka jak dla mnie.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 może jakaś piersiówka myśliwego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mp
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.