Skocz do zawartości

Pewniaki pogrążone w Warcie

RubberDuck

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A ten swoje......

Piszesz o zakolu Warty na wysokosci wsi Chojne, o ile mnie skleroza nie myli.

Uprzejmie cie informuję, że na przestrzeni ok 5 km biegu rzeki w tym miejscu w rzece oraz na głebokości do ok.2 m pod dnem raczej nic nie ma. A przynajmniej nie ma nic dużego czym warto by sobie głowę zawracać.
Złomu wychodzi masa - poczynając od złomu pochodzenia niewiadomego po wspóczesne lemiesze rolnikow i rame od roweru.

Ale masz szansę. Brzegów i straorzeczy nie sprawdzaliśmy. Próbuj.
Napisano
Wątek zostaje zablokowany, będę usuwał każdą dyskusje w której
użyjesz drugiego nicku.

Drugi login skyluke również zostanie zablokowany w przypadku ponownej rejestracji.
Napisano
Dobra, Ok. Kilka słów wyjaśnienia. I tak Bocian wszystko zepsuł :(
Wrociłem do tego tematu lekko dla podpuchy ale też aby dowiedzieć się więcej. Dla starych wyjadaczy temat znany ale przynajmniej nowym i młodym ciśnienie skoczyło i mogli sobie pofantazjować.
Ale miejsce nie jest zupełnie wyssane z palca jak sądzą niektórzy. Jak widać szukano tam sporo więcej niż się domyślałem. Warta nie jest tam wcale tak mała że kajaka się nie skryje i dotego całkiem bystra. W tym miejscu jest szeroka podmokła dolina i pełno starorzeczy. Szukano też pod dnem na 2m (elektroniką wnioskuję) jak mówi Akagi ale jak stwierdził sam RACZEJ nic nie ma.
Chyba jednak całkowicie tego miejsca skreślać nie można z tego wynika. Temat pozostaje otwarty do dyskusji dla wszystkich. Ja znikam. Narazie

Ps. Jakie tam prowokacje, może stary nick mi się znudził albo to był Mr. Hyde ....:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie