wojsko polskie Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 tygrys a na nim najprawdopodobnie żołnierz polski z lat 50-tych czy ktoś może powiedzieć na ten temat coś więcej?(Z góry informuje że mój dziadek służył wlatach 50 i zostało trochę zdjęć stąd takie podejrzenie).Pozdrawiam.
Gustaw_VW Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Ma zerwaną gąsienicę, czyli to nie sprzęt w użyciu tylko śmieci z wojny, których jeszcze nie posprzątano. Ot, wrak tak jak go niemcy zostawili.
wojsko polskie Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 bjar_1 to nie jest mój dziadek na tym zdjęciu
wojsko polskie Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 wiem że czekasz na to żeby wkręcić mi śrubę więc wkręcaj znalazłem te zdjęcia na ebay.pl
wojsko polskie Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 tygrys a na nim najprawdopodobnie żołnierz polski z lat 50-tych czy ktoś może powiedzieć na ten temat coś więcej?(Z góry informuje że mój dziadek służył wlatach 50 i zostało trochę zdjęć stąd takie podejrzenie).Pozdrawiam.
Pytanie
wojsko polskie
tygrys a na nim najprawdopodobnie żołnierz polski z lat 50-tych czy ktoś może powiedzieć na ten temat coś więcej?(Z góry informuje że mój dziadek służył wlatach 50 i zostało trochę zdjęć stąd takie podejrzenie).
Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.