bosniak Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Napisano 23 Styczeń 2008 witam serdecznie.prosze o ID noze, osoba która mi go dała twierdzi ze to polski nóz saperski.czy ktos wie wiecej na ten temat z jakiego okresu moze on pochodzic itp??z góry dziekuje i pozdrawiam.
bosniak Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Napisano 23 Styczeń 2008 futerału nie dostałem juz do niego.faktycznie jego stan jest b.dobry wyglada tak jak by wyszedł z magazynu nawet zapalarka pali od kopa"
bosniak Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Napisano 23 Styczeń 2008 witam serdecznie.prosze o ID noze, osoba która mi go dała twierdzi ze to polski nóz saperski.czy ktos wie wiecej na ten temat z jakiego okresu moze on pochodzic itp??z góry dziekuje i pozdrawiam.
zukuri Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Polski nóż saperski wzór 1969.Pozdrawiam, Piotr.
Pytanie
bosniak
witam serdecznie.prosze o ID noze, osoba która mi go dała twierdzi ze to polski nóz saperski.czy ktos wie wiecej na ten temat z jakiego okresu moze on pochodzic itp??
z góry dziekuje i pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.