Skocz do zawartości

MD-3010 czy ktos to testował?Cczy warto się w to pakować?

Gość elpas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dodam jeszcze,że sprawdzałem czy nie oszukuje tzn np pokazuje złom a jest coś ciekawego. Radzi sobie dobrze z folią alu i innymi śmieciami oprócz polmosków".
Napisano
Kutwa, to po co ja wydałem tyle pieniędzy:)))
Nie zapomnij na koniec napisać, że jest na sprzedaż:)))
Ja tak zrobiłem:)))
Pozdrawiam:)))
Napisano
Wczoraj byłem w tych samych miejscach co MD nic nowego mi nie wyszło oprócz bieliźniaka. Ale w drugim miejscu wyskoczyły Pewnie z wrażenia dwie monety 10 i 20 gr 1949 z miedzioniklu i miedziany 5 gr z tego roku po za tym jeden kapiszon i i jedna łuska od armaty to znaczy od straszaka. Może MD nie poznaje miedzioniklu. Po za tym chcę spytać gzie można skończyć studia z Minelab'ologii Przeczytałem inst. dla początkujących czarna magia a co dopiero dla zaawansowanych.
Pozdrawiam.
Napisano
http://www.odkrywca.pl/garet-ace-150,473640.html#473640
Parę godzin temu pisałeś, że to brzydal.
Pieprzysz głupoty i zaśmiecasz forum.
Napisano
Zgadzam się z Karpikiem. Ja tylko próbuję rzetelnie przedstawić sprawę. Dodam tylko, ze wymieniem kij na węglowy składany (z powodu jego ,że się zepsuł stara wędka) i musiałem naprawić podłokietnik (Adam Słodowy ze mnie jest). Co do wykrywania to mam teraz Explorera II i powoli głupieję. Namierzanie Md jest super. Moneta kopiesz dołek ledwo co większy od średnicy tej monety".Może trafił mi się super egzemplarz.
Napisano
Nie zgadzam się z tym, że się ze mną zgadzasz.
MD(jako swój pierwszy-seben) ma malutki zasięg, prawię żadną dyskryminację i wykonanie tego chińskiego czegoś pozostawia wiele do życzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie