sav_wojtas Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Wyszła zupełnie nigdzie na środku zaoranego pora przed niedzielnym śniadaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sav_wojtas Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Druga fota dokładnie widać wzór. Podobno nieznany wzór pieczętny ale kto by wierzył wikipedii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio75 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Bardzo ladna, Gratuluje bo to rarytas. Z jakiego metalu zostala wykonana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sav_wojtas Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Śniedzieje jak stopy miedzi, ale troche za cięzkie tak mi się zdaje. Trudno powiedzieć. Czytaj nie mam o tym pojęcia, może ktoś by coś podpowiedział. Jednocześnie prosiłbym o wydatowanie. Taka prostota samej rączki nasuwa mi skojarzenia z późnym średniowieczem, prosiłbym o ewentualną korektę moich wynurzeń. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 nie średniowiecze...przełom XVIII/XIX w.ze wskazaniem na pocz. XIX w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sav_wojtas Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Dziękuje za konkretną opinie. Jak już wcześniej napisałem laik ze mnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzaha Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Witam czy mogłbys przesłać zdiątka lepszej jakosci ?? interesuje się tym tematem bo mój ojciec twierdzi że herb rzaska" to nasz ród ps moje nazwisko - Trzaskowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.