Skocz do zawartości

Nie chodzi o to by złapać króliczka

Hartmann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Logika jest.
Niekiedy nie da się inaczej i wtedy pisze się list otwarty.Pewnego razu cHart nieopacznie naraził się Króliczce i teraz coś musi z tym zrobić.
Pomożecie ??????????
Napisano
Gierek lubił pomagać a tow.Breżniew też miał swoją ulubioną pozę szczególnie jak wysiadał z samolotu 2-wie łapki nad głową i ..WYCIŚNIEMY CO SIĘ DA .. jak już to napewno z króliczka.
Napisano
Ha, a w sprawie żab Bociana......
Ja myśle, tak sobie myślę, że Bocian jest pod pantoflem Króliczka, który ma na niego wpływ. I dla tego chce zamknąć zoo!!!
Napisano
Panowie, jako główny temat tej dyskusji apeluję o jej zaprzestanie. Mamy przecież skarby, tajemnice, złoto sensacje, a Wy macie swoje prywatne Króliczki, którym pewnie Was brakuje. Prawdą jest, że wybór Króliczka padł na lekarza AM, ale Króliczka sprawy prywatne i na zlocie się z nimi obnosił nie będzie. Co do śpiewów były OK, i rzeczywiście po 9.00, ale króliczki w lecie zapadają w sen letni i 9.00 to dla nich środek nocy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a szczególnie tych, którzy zawsze, poza sprawami króliczkowymi - pomagają mi za przproszeniem jak normalnemu człowiekowi, a nie kobiecie. Zobaczymy się wszyscy na Zlocie w Srebrnej Górze, szczegółówa rozpiska w sierpniowym ODKRYWCY. CZekam na Was.
Napisano
Akagi! Po raz pierwszy nie masz racji. To było wtedy gdy czterech mężczyzn w tym hart wstało głodnych i o 7.30 oczekiwali otwarcia koryta. Hart rzucił hasło Idziemy na bunkier" i wszystkim głupio było się wycofać. Hart wszedł i zeszedł. Co robiła reszta tylko Hart wie i mam nadzieję, że nie powie.
Śpiew nastapił po jak pamietasz pożywnych śniadaniach, a przed pierwszymi opadami grona zlotowiczów do autokaru. Stawiam na godz. ok 9.00.
Ukłonki
Napisano
hodowcy" do 200 postu już niedaleko!!! dalij
Napisano
cHart złapie króliczka , króliczek będzie mial przeje... a potem przyjdą Niemcy ":)
Napisano
Wszystko możliwe, że pokręciłem, rozumiesz ten kac...........
, tak czy siak śpiew był, a resztę niech osnuje mgła tajemnicy....
a.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie