Skocz do zawartości

dzis dokument o stalingradzie na tv2 o 14.05

LeoN_39-45

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
właśnie skończyłem oglądac..i mam mieszane uczucia................niemiecka propaganda...o dobrych niemcach z pod stalingradu co to jeńców wypuszczaja...itp..

WIĘCEJ TAKICH FILMÓW TO JESZCZE ODDAMY KIEDYS IEMIE ODZYSKANE".............................................
Napisano
oj jacy biedni, poszkodowani Niemcy...Jakie to były ciężkie warunki w tych obozach ruskich i wogóle....Jakie to było okropne...Oglądając ten film zrobiło mi się PRAWIE ich żal:> ...Ciekawe czy wiedzą że było coś takiego jak Auchwitz itd.Jak kolega mówi widać że propagandówka szkopska i tyle.Ja na ich miejscu wogóle nie mówiłbym o warunkach tam panujących itd bo bym się spalił ze wstydu wiedząc co mój kraj zrobił ogromnej ilości ludzi z całej EUROPY i wszystkich nacjii no a jak jeszcze słyszy się jacy to Niemcy poszkodowani bo wysiedlono ich:(( biedni Niemcy :(( no i oczywiście mają czelność żądania zwrotu ich majątków itd ale jak oni mają wypłacać Polakom odszkodowania za tyle lat cierpień to już kombinują, ustalają stawki jak najgorsze dla ofiar ,zwlekają itd.
I co to ma być??

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie