LeoN_39-45 Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 Dla tych co przegapili jest to 2 z 3 odcinkow.
Gość Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 właśnie skończyłem oglądac..i mam mieszane uczucia................niemiecka propaganda...o dobrych niemcach z pod stalingradu co to jeńców wypuszczaja...itp..WIĘCEJ TAKICH FILMÓW TO JESZCZE ODDAMY KIEDYS IEMIE ODZYSKANE".............................................
LeoN_39-45 Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Napisano 21 Styczeń 2004 przyznaje sie sklamalem dokument byl na tv1 o tej godzinie ;p pozdrawiam
Domino(*) Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 oj jacy biedni, poszkodowani Niemcy...Jakie to były ciężkie warunki w tych obozach ruskich i wogóle....Jakie to było okropne...Oglądając ten film zrobiło mi się PRAWIE ich żal:> ...Ciekawe czy wiedzą że było coś takiego jak Auchwitz itd.Jak kolega mówi widać że propagandówka szkopska i tyle.Ja na ich miejscu wogóle nie mówiłbym o warunkach tam panujących itd bo bym się spalił ze wstydu wiedząc co mój kraj zrobił ogromnej ilości ludzi z całej EUROPY i wszystkich nacjii no a jak jeszcze słyszy się jacy to Niemcy poszkodowani bo wysiedlono ich:(( biedni Niemcy :(( no i oczywiście mają czelność żądania zwrotu ich majątków itd ale jak oni mają wypłacać Polakom odszkodowania za tyle lat cierpień to już kombinują, ustalają stawki jak najgorsze dla ofiar ,zwlekają itd.I co to ma być?? Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.