Vide Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Napisano 15 Styczeń 2008 Robię w 3D model TKS. Skrzynki na amo umocowane były tam w stelażu z kątowników za siedzeniem strzelca i mniejszych uchwytach po jego prawej stronie. Nie jestem na tyle oblatany w temacie co wielu na tym forum (chylę czoła} i dlatego proszę o pomoc. Wymiary ww stelaży i uchwytów aż się proszą żeby wstawić tam skrzynki na amo systemu Lebel w wersji pancernej.Tyle tylko że Hotchkiss wz. 1925 który mam zrobić do tej tankietki, na zdjęciach jakie udało mi się wyszperać w necie ma normalną taśmę z nabojami i ten Lebel nie bardzo tu chyba pasuje. Doradźcie coś. Może były skrzynki o tych wymiarach przeznaczone nie tylko na sztywne taśmy, nie wiem.
Gebhardt Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Jezeli dobrze pamietam to rekonstrukcja TKS MWP ma juz skrzynki czy przynajmniej uchwyty na nie, wiec moze do nich mozna sie zwrocic o porade?
marek123 Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 WitamPoszukaj gdzies w moim topiku poswieconym skrzynkom na amunicje. Na jednym z foto jest nasza skrzynka do TKS, TK z wymiarami :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.