fraktal Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 Do następnego moneciarza się dobrali:http://www.odkrywca.pl/5-lat-za-70-monet-,578442.html#578442
leszek84pp Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 Coś tu nie gra-myślę że trzeba komuś podpaść ,rozkopać stanowisko,kogoś wku..ć,przecież to nie logiczne żeby karać za posiadanie monet-przecież nie muszę się na nich znać jak leży sobie na drużce .
gerard_w Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 jak mówią ieznajomość prawa nie zwalnia od odpowiedzialności"....ja juz tez nie wiem co można a czego nie... chyba przewertuje forum i poszukam jakiś aktów prawnych dotyczących staroci czy może dziedzictwa narodowego...
necroskop Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 A na ekranach kina znów człowieka wkur....ą filmem Skarb Narodów 2" :-)pozdrawiam
Hitboy64 Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 Ręce opadają, saperka rdzewieje, wykrywacz w szafie dziadzieje, a mnie się kopać chceeeeeee :DZakopmy swoje fanty, zróbmy mapy (co by nam ten Niemiec co przychodzi i rzeczy przestawia, nie zabrał zabrał i nie zakopał gdzieś indziej) i czekajmy na lepsze czasy :D a gdy to nadejdzie to nasz prawnuki jak już wykopią te kilka łusek z pepeszki to sobie za nie porządne domki wybudują i samochodziki kupią :DPozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.