Gross Born Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 powiało grozą w tych dwóch ostatatnich, ten ss-man niezły był
Gross Born Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 jeżeli ktoś ma na kompie ten filmik z fockewulfem,czy mógłby mi go przesłać pocztą, byłbym wdzięczny , bo nieudaje mi się go ściągnąć.
MTC Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Jeśli nie chodzi jakiś film to może być wina jakiegoś kodeca --proponuję pobrać i zainstalować ten:http://www.divx.pl/download.php?cmd=click&id=255Chociaż wszystkie są kompresowane tym samym:)
Monsun Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Witam,koledzy trochę cierpliwości. Mtc napewno niedługo coś wstawi. Teraz pewnie przesiaduje jeszcze w pracy, jak większość zapewne:)PozdrMarcin
GIWEROLOG_16 Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 CześćCzy ktoś mógł by mi nagrac te filmy na płytkę i wysłać za pobraniem? Bo mam problem z pościąganiem tego :(Pozdrawiam
MTC Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 Witamy -- zamieszczam kolejny filmik -niestety już ostatni (więcej materiałów brak).Wesołych Świąthttp://www.kolonianet.pl/miczel/ru/ru3.avi Miłego oglądania . Filmik ma ok 4 min i zajmuje 30 mega z hakiem.Pozdrawiamy MTC
Gość Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 Witam!MTC mam prośbe mógłbyś wstawić chociasz na 1 dzień filmik ru2.avi ???? ProszeZ góry dziękiPozdrawiam
Heruss Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 witamMTC wstaw please ten filmik,ale mam prosbe nie spakowany, ostatnio jak go sciagalem (ze 6 razy) za kazdym razem byl uszkodzonyHeruss
MTC Napisano 28 Maj 2004 Autor Napisano 28 Maj 2004 Witam , dopiero w poniedziałek będzie ,na weekend znikam z domu.Pozdrowienia
Gość Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 To film będzie????????? Miał być w pon.... please
MTC Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 Kicz jak kicz - popatrz na daty zamieszczenia filmikow-- chyba nie myslisz ze na serwerze bede wiecznie trzymal pliki po 50 mega kazdy :]- po prostu sie nie załapałeś.do Mati - znalazlem ten ru2 -- podaje linkwww.kolonianet.pl/miczel/ru/ru2.avi najlepiej na linku nacisnij prawy przycisk i zapisz element docelowy jako....Pozdrawiam MTC
Gość Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 witam poprostu rewelacja:) nie miałem okazji wczesniej zobaczyc tego filmu dopiero teraz pierwszy raz jestem bardzo pocieszony:)) czy mozna poprosic o linki do kolejnych filmików???? byłbym bardzo wdzięczny:)))pozdrowionka
Gość Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 jak ktos niezdazyl sobie sciagnac to te filmiki mozna kupic na allegrohttp://onet.allegro.pl/show_item.php?item=32233075
Gość Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 sa identyczne z tymi co tu byly a te zdjecia na aukcji to z jakiejs ruskiej strony (kiedys je widzialem)
Monsun Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 I to jest to czego nienawidzę! Ludzie dobrej woli dzielą się swoimi filmikami, a ktoś postanawia na tym zrobić kasę. Obrzydlistwo. Jeśli na filmiku ukazane jest logo MTC, to sprzedający może być bez problemów podany do sądu!!! PozdrawiamMarcin
Gość Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 logo MTC jest bo jestem w posiadaniu tych filmikow z allegroo
ms Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Oświadczam że prezentowany materiał jest moją własnością ,posiadam prawa autorskie co do niego i był nagrywany z mojej kamery podczas prac wykopaliskowych , był też prezentowany w TV polskiej i wschodniej , na kilku sekwencjach zresztą widać mnie,więc nie ma mowy o fałszerstwie. "to cytat z opisu tej aukcjiwskaznym byloby gdyby sie wypowiedzial MTC
Gość Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Witam.Sprzedaje filmy ,posiadam prawa autorskie, jeśli ktos chce -chętnie porozmawiam z nim na mailu.Moje zdjecia prezentowane w allegro są często umieszczone na jednym ze wschodnich serwerów .Jakieś pytania Panowie ? Jeżeli nie to dziekuję za tak liczne zgromadzenie ;-).Karol
MTC Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 Witam -- no tak patrzę na te posty i sam się dziwię, bo filmów z wykopalisk zza wschodniej granicy jest pewnie dużo i nie jestem jedynym który coś takiego posiada - natomiast jeśli udostępniłem parę z nich czytelnikom forum odkrywcy (i widnieje na nich napis MTC),to nie po to, żeby ktoś czerpał z tego kożyści materialne i o ile to prawda, że na wszystkich filmach jest mój podpis, to jest to już lekkie przegięcie - i uważam, że jest parę innych metod na zarobienie kasy na allegro niż sprzedawanie tych filmów bez mojej zgody. MTC
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.