Skocz do zawartości

Filmiki z wykopków pod Leningradem -CD

MTC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jeśli nie chodzi jakiś film to może być wina jakiegoś kodeca --proponuję pobrać i zainstalować ten:
http://www.divx.pl/download.php?cmd=click&id=255
Chociaż wszystkie są kompresowane tym samym:)
Napisano
Witam,
koledzy trochę cierpliwości. Mtc napewno niedługo coś wstawi. Teraz pewnie przesiaduje jeszcze w pracy, jak większość zapewne:)

Pozdr
Marcin
Napisano
Witamy -- zamieszczam kolejny filmik -niestety już ostatni (więcej materiałów brak).
Wesołych Świąt
http://www.kolonianet.pl/miczel/ru/ru3.avi
Miłego oglądania .
Filmik ma ok 4 min i zajmuje 30 mega z hakiem.
Pozdrawiamy MTC
  • 1 month later...
Napisano
Witam!
MTC mam prośbe mógłbyś wstawić chociasz na 1 dzień filmik ru2.avi ???? Prosze
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Napisano
witam
MTC wstaw please ten filmik,ale mam prosbe nie spakowany, ostatnio jak go sciagalem (ze 6 razy) za kazdym razem byl uszkodzony
Heruss
Napisano
To film będzie????????? Miał być w pon.... please
Napisano
Kicz jak kicz - popatrz na daty zamieszczenia filmikow-- chyba nie myslisz ze na serwerze bede wiecznie trzymal pliki po 50 mega kazdy :]- po prostu sie nie załapałeś.
do Mati - znalazlem ten ru2 -- podaje link
www.kolonianet.pl/miczel/ru/ru2.avi
najlepiej na linku nacisnij prawy przycisk i zapisz element docelowy jako....
Pozdrawiam MTC
Napisano
witam poprostu rewelacja:) nie miałem okazji wczesniej zobaczyc tego filmu dopiero teraz pierwszy raz jestem bardzo pocieszony:)) czy mozna poprosic o linki do kolejnych filmików???? byłbym bardzo wdzięczny:)))
pozdrowionka
  • 4 months later...
Napisano
jak ktos niezdazyl sobie sciagnac to te filmiki mozna kupic na allegro
http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=32233075
Napisano
sa identyczne z tymi co tu byly a te zdjecia na aukcji to z jakiejs ruskiej strony (kiedys je widzialem)
Napisano
I to jest to czego nienawidzę! Ludzie dobrej woli dzielą się swoimi filmikami, a ktoś postanawia na tym zrobić kasę. Obrzydlistwo. Jeśli na filmiku ukazane jest logo MTC, to sprzedający może być bez problemów podany do sądu!!!

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
logo MTC jest bo jestem w posiadaniu tych filmikow z allegroo
Napisano
Oświadczam że prezentowany materiał jest moją własnością ,posiadam prawa autorskie co do niego i był nagrywany z mojej kamery podczas prac wykopaliskowych , był też prezentowany w TV polskiej i wschodniej , na kilku sekwencjach zresztą widać mnie,więc nie ma mowy o fałszerstwie. "

to cytat z opisu tej aukcji

wskaznym byloby gdyby sie wypowiedzial MTC
Napisano
Witam.Sprzedaje filmy ,posiadam prawa autorskie, jeśli ktos chce -chętnie porozmawiam z nim na mailu.Moje zdjecia prezentowane w allegro są często umieszczone na jednym ze wschodnich serwerów .
Jakieś pytania Panowie ? Jeżeli nie to dziekuję za tak liczne zgromadzenie ;-).
Karol
Napisano
Witam -- no tak patrzę na te posty i sam się dziwię, bo filmów z wykopalisk zza wschodniej granicy jest pewnie dużo i nie jestem jedynym który coś takiego posiada - natomiast jeśli udostępniłem parę z nich czytelnikom forum odkrywcy (i widnieje na nich napis MTC),to nie po to, żeby ktoś czerpał z tego kożyści materialne i o ile to prawda, że na wszystkich filmach jest mój podpis, to jest to już lekkie przegięcie - i uważam, że jest parę innych metod na zarobienie kasy na allegro niż sprzedawanie tych filmów bez mojej zgody.
MTC

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie