Skocz do zawartości

Filmiki z wykopków pod Leningradem -CD

MTC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
To są kur.. jaja !! Jak coś takiego może (mogło) wogóle sobie leżeć w lesie ?? ;) Szok... More movies please !! ;)
Napisano
No po obejrzeniu tego filmiku aż chce się krzyknąć kontakt " :-)
pozdr.
Napisano
hmm.. ja mam kłopoty z rozpakowaniem tego. Gdy klikne, zeby sie rozpakowal, to wyskakuje mi blad Unknown method in fw190.avi" i No files to extract". Co z tymzrobić??
Napisano
Witam - najlepiej zassaj nowego rara -znajdziesz go tu: http://www.rarlab.com/rar/wrar320pl.exe
Pozdrawiam MTC
Napisano
OO... Wielkie dzięki, pomogło :) zaraz zabieram się za oglądanie :) Możesz zamieścić kolejny filmik (jakiś z wykopków) :)
Napisano
są jakieś szanse, żeby ściągnąć te filmiki? cały czas wywala mi ie można wyświetlić strony" :-(
Napisano
Beti bo klikasz nie na te linki co trzeba :), pare postow wyzej masz dzialajacy link (filmik jest jeden)
Napisano
Witam,
filmik o wiele dłuższy od popszednich. Ogólnie super. Myślę, że większość osób już go ściągnęła, w związku z czym możesz wstawić następny. Dziękuję i pozdrawiam
Marcin

P.S. dostałeś mojego maila odnośnie ulotki z Mierzeji?
Napisano
Witam - zamienilem filmik na nowy.
Tu jest link:
www.kolonianet.pl/miczel/ru/ru2.rar
Milego ogladania.
Film na serwerze bedzie jakies 2 dni.
Jakość niestety kiepska bo ostro go skompresowalem.
Pozdrawiam MTC
Napisano
OMG :O Zawał. Ile onie tego tam wyciągają. A te furażerki, mundury- miód! Oczywiście z niecierpliwością na następne czekamy :)
Napisano
O kurtka tam to dopiero eldorado było by dla nas meteoryciarzy :) hehe tylko nasze władze by się zapluły że niszczy zabytki i by sprowadziły wojsko do oczyszczenia tego skarbca.

Pozdrawiam Gewer
Napisano
Witam,
MTC dzięki, wiesz za co!!!Doszło w idealnym stanie i jest jak się tego spodziewałem super. Masz u mnie dużego browara. Mam nadzieję, że wpadniemy kiedyś na siebie na Mierzeji. Jak się będę wybierał to dam Ci znać.

Czy ten link nie mógłby poczekać do poniedziałku - popołudnia? To taka mała prośba ode mnie. Dzięki i pozdrawiam

Marcin
Napisano
Monsun - ciesze się że nikt tych płytek nie połamał na poczcie(juz mi sie to trafiło)-link bedzie działał napewno do poniedziałku wieczór.
Pozdrawiam MTC
Napisano
Do MTC,po co pakujesz filmiki rarem ?.Po spakowaniu plik zmniejsza się w tym wypadku o jakieś 2-3 mega, a często archiwum po ściągnięciu okazuje się uszkodzone (tak bywa przy dużych rar.w sieci).Pozdrawiam Tom.
Napisano
Programiki ,programikami ale nieraz się nie da naprawić ,i chodzłio mi o to czy jest potrzeba pakowania czegoś co się i tak nie kompresuje a przy tym się uszkadza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie