Roadrunner Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Witam.Chciałbym nawiązać kontakt z ludźmi mieszkającymi i poszukującymi w okolicach Wągrowca (WKLP).Jest to rodzinne miasto moich rodziców i bywam tam 2-3 razy w roku.Od września interesuje się tematem poszukiwań.Gdybym poznał kogoś z tych okolic to można by zorganizować wspólny wyskok w te rejony.Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
talgo Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 witam wreszcie ktoś z moich regionów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debogora Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Również piszę się na jakiś mały wypadzik,do Wągrowca mam bliziutko.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roadrunner Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 No to fajnie-jak będę jechał do Wągrowca (pewnie weekend majowy) to dam jeszcze znać i sie umówimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hecer Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 cześć--jestem z ROGOŹNA--czyli też blisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sv Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 bierz ile chcesz:)http://www.odkrywca.pl/okolice-poznania-vol-5,567983.html#567983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PG Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Do Wągrowca aż tak daleko nie mamy :) Kiedyś można coś wspólnie zaplanować.Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roadrunner Posted January 31, 2008 Author Share Posted January 31, 2008 To fajnie :)Mam nadzieje że będziecie mogli dostosować sie do terminu kiedy przyjadę?Jak będę wiedział na 100% to oczywiście z wyprzedzeniem dam znać :)Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bylinko Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Witajcie koledzy, I jak, działo się coś?Mam niedaleko do Wągrowca ( Janowiec Wielkopolski - mam 20 km), więć jakby co również jestem chętny na wspólne eksploracje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.