suchy ss Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 mniej telefon przy sobie jutro bo jak co my se kajs staniemy i podejdziesz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Witam, o której i gdzie mam być jutro w Kato żeby wziąć po drodze Neptuniaka i Jarka???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Napiszcie na gg: 3888261 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 dobra ;)to z kim będe jechać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 dzwonił do mnie suchy i kazał napisać żeby Neptuniak zadzwonił do Jarka i sie ugadał co z wyjazdem. Wajcha to u ciebie będę 6:50 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 OK gojgoj bede czekałpzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 dawid l-4 mam do 14 03 08 ale na nastempny wyjazd jade na bank powodzenia koledzy obfitych poletek mnustwa monetek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Czy ktoś może wziąć dla mnie saperke? siwy101: wyślij mi maila z numerem komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Panowie ja będe ubrany w spodnie flectarny i kurtke woodland M65 + czapka, napewno poznacie swojaka ;P Ja już sie kłade bo w tygodniu nie dosypiam i nie chce sie spuźnić na autobus, do jutra ;D NEPTUNAK - ja niestety mam tylko jedną. Dawid - tylko prosze jasno bo ja nie znam Niwki mimo że Sosnowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Witam,dajcie znać na kom gdzie i o której mam być 787329484 pozdro siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Witam, bardzo dziękuję za wypad!!!! Odezwijcie się na gg : 3888261 Siwy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 dawid daj fotki co dziś wykopaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Obaliłem mit co do dyskrymy w smętku ale mimo to nic ciekawego nie znalazlem, jedynie pierwszego w życiu szeląga koronnego Jana III Kazimierza z 1664. Dawid, czekamy to foty, dziękuje wam chłopaki za udany wypad, pisze też sie na następny, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Ciesze sie ze wam sie podobało.To sreberko to połtorak S.A.P.Adenarka jeszcze nie rozgryzłem bo sie moczy w oliwcepzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Heh no to szczerze gratuluje ;) a ja wykopałem najbardziej absurdalny fant dnia, stalowy młotek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 Wajcha Twoja moneta nie jest SAPowska, z tgeo co sie orientuje to Zygmus III;] zaraz poszukam jakis link:)Fotki potem ale i tak duzo ich nie ma.Suoer ze Wam sie podobalo:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 Wajcha czy w jabuszku" na monecie jest jakas liczba?a tak po za tym ak bylo jak wrociles?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 hahaha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Witam, pisze się ktoś na jakieś kopanko jutro albo w środę?????? Pozdro Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Wajch to jest Twój moniak:http://www.e-numizmatyka.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=19401 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Tak yarek potwierdzam twoją indyfikacje rok 1625 Zygmund trzeci waza .Hm kurde nie wiem co mi odbiło z tym sapem ,mała pomyłkapzd wajcha ps suchy w domu było OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Denarek rewers orzeł,awers korona bez krzyży,bez koła,bez lili poprostu czysta korona .macie jakis pomysł na niegopzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 ja moge w srode sie z wami umowic na wypad, ale ktos jeszcze musial by z nami jechac bo na dwoch paliwo drogo wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 ja moge w srode sie z wami umowic na wypad, ale ktos jeszcze musial by z nami jechac bo na dwoch paliwo drogo wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 Kilka zdjec z ostatniej wyprawy:)To moj fant dnia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.