wajcha Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Oczywiscie jak będzie pogoda to wybieram kopanko a nie giełdepzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 Znaczy ja pytalem czy wogole jest za tydzien gdzies:))Dobrowa to takie moje glosne mysli;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Pierwsza sobota miesiaca Bytompierwsza niedziela miesiaca Mikołówtrzecia niedziela miesiąca Dąbrowapzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Witam pogoda sie powoli poprawia i jutro planuje jakis wypad gdzies blisko kto sie jeszce pisze ???? pzd Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Witajcie, moze spikniemy sie kiedyś na wykopki > ja i kumpel z miasta (Sosnowiec), my zazwyczaj chodzimy po jurze i na podkarpaciu, tutaj jeszcze nie kopalismy, prosimy o kontakt. Pozdro Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 witam kuba ja planuje jakis wypad jutro jak chcesz to mozemy sie gdzies skoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Kuba dalej na HSie? opanowales go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 A może tak jakiś większy wypad w niedzielę?Co wy na to panowie? My (Oszcht Team)+ nowi koledzy Tomek i Kuba z kolegą?Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Yarek ja jestem zapzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Ja jeszcze z Rambem pogadam, tak, dalej chodze na Smętku, wiesz Dawid, coś tam nim ukopie ;) ale takiej 100 % koordynacji user-sprzet to chyba jeszcze nie mam. Niedziela mowicie ? postaram sie dostosowac, a jakie obszary tu wchodzą w gre ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Kolega niestety znalazl by czas w wakacje, ale ja jestem do waszej dyspozycji hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Coś w ciemno na Jurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Ja sie oczywiście pisze na niedzielne kopanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 ja sie pisze na niedziele, mam w końcu wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 Panowie pogoda wysmienita:))mysle ze w weekend bedzie tak samo;] to gdzie jedziemy?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Witam ja odpadam w niedziele ja nie jade bo bede po noce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 isiu66 nie pękaj ja bylem parę razy po nocce na wykopkach i jakoś szlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 To ile osob jedzie w tą niedziele ? Nie będzie problemu z transportem ?? Bo ja tak pierwszy raz ekipą i sami rozumiecie ;P Jeśli chcecie sie ze mną podzielić jakimś info, to prosze bardzo: GG:4826652 i koma 501-687-800 (tylko sms) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Witam, jestem z Rudy Śl. Pisałem z isiem na gg ale on odpada bo ma nockę.Mogę się zabrać z wami???? dzisiaj dostałem ace250.moje gg 3888261 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 dobra to teraz trzeba to wszystko do kupy zebrac bo sie pogubilem:D to kto jedzie?WajchaJarekGojgojNeptunakQbasiwyi Jato juz wszyscy?Krzychu a Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 NEPTUNAK jechał bym z miłą chęcia ale jechać i sie pałętać to odpada jak juz kopać to z przyjemnością :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 No niezła ekipa się zebrała!!!! Dajcie znać gdzie i o której sie spotykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 To o której i gdzie w niedziele mam być ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 No ja tak jak pisałem jestem zwarty i gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 Ja takze;]jutro pod wieczor mysle ze wszystko juz bedzie wstepnie ustalone tj. godzina wyjazdu i miejsce spotkania;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.