suchy ss Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2008 Witam. Panowie zakladam nowy watem bo poprzedni sie juz za bardzo scinal i ladowal..Oto link do poprzedniegohttp://odkrywca.pl/katowice-oszacht-team,418785.html#418785pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Panowie pogoda jest ok i kopanko w niedziele jest dobrym pomysłem .pzd. wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 Wajcha jutro bede dzwonil i powiem co i jak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Panie Dawidzie i jak tam poszukiwania Września ? :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 eee niezadobrze:P ziemia zmarznieta:( a co u Was, jaka ziemia na jurze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 dawid czy ten wyjazd w niedziele jest aktualny krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 dawid bylem na smutnej wyszedl zloty pierscionek i medalik swiety luis gonzagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 kk67 cos mi sie wydaje że te fanty wydarłeś na polu kukurydzy hm kto pierwszy ten lepszy gratulacjepozdrowienia wajchaps.Jutro zostaje w domu temperatura sie podnosi ,obecnie niecałe 39 stopnii nic nie spada a pogoda wspaniała,jestem załamany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 to szkoda Wajcha ze nie jedziesz jutro:/Ja dzisiaj bylem z Jarkiem, wyszlo mi kilkanascie monetek, 2 medaliki, z ciekawszych monet to sreberko z XVIIw i Denarek:), u Jarka troche lepiej;]fotki jutro!:PPS. Sorki ze nikomu nie dalem znac ale to bylo ustalane na ostatnia chwile i nie bylo wiadome do ostatniej chwili czy pojedziemy:/pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Jarek to moje sreberko zidentyfikowalem jako trojak Zygmunta III Wazy z 162..:)ostatniej cyfry nie widac bo jeszcze nie wyczyscilem moneciaka;) a Denar to raczej Olbracht ale nie jestem pewien bo ma jakby 2 kolka pod korona i nie wiem czy to jakis defekt czy co.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Panowie pozwole sobie zamiescic kilka zdjęc z ubieglego sezonu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Blizniaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 A to juz fotki z wczorajszego wypadu z Jarkiem:)fanty Jarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 moje fantyPS. Jarek jesli mozesz to zamiesc fotki Twojego sreberka:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 denarek;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 denarek;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 suchy daj foty tych monet bo nie umiem sie doczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 suchy daj foty tych monet bo nie umiem sie doczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 poprzednio cos zblizniaczylo:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Widze Wajcha ze obserwujesz watek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.